Седмичен хороскоп за периода на 29.01 – 04.02.

Ключово астрологично събитие през тази седмица е Пълнолунието и Лунното затъмнение на 31 януари. Както повечето от вас знаят вероятно, затъмненията винаги променят социалния ни курс на развитие и ни прехвърлят на нови релси на развитие подобно на стрелочник и тази корекция на посоката е през около 6 месеца, има за цел да ни приближи към резултатите от извършени в миналото действия, след което продължаваме напред в обновен начин на съществуване. Разбира се , едни в този процес могат да останат особено доволни от онова, което получават, то може да е голяма награда за положени вече усилия и то не само през изминалия месец, а близо полугодие. И нека своеобразните развръзки в личен или обществено значим план са повече обнадеждващи, отколкото обратното. Има значими шансове обаче да се почувстваме поощрени по различни начини и поводи.

Лунните затъмнения обикновено влияят на нашата привързаност, сега това послание е подчертано, понеже обхваща и Венера. Значи- през идните две седмици ние може да трансформираме коренно нашите чувства, връзки, възприятия, ценности-общо. Вероятно е по-добре да се взираме в потокът от тенденции, отколкото смело да се хвърляме в него, поне не-до 14 февруари. Поне е препоръчително да сме по-внимателни и да набелязваме всякакви варианти, да сме гъвкави и адаптивни, за да не пропускаме удобни моменти, но и да не предизвикваме нежелани обрати.

При всички случаи периодът е много динамичен, до 31 януари може да има доста изненади, да сме по-напрегнати или да имаме силни предчувствия.

След 31 януари се появяват нови проекти, идеи, начинът ни на мислене се обновява. За това ще съдейства и преминаването на Меркурий във Водолей, който ще привлече погледа ни към различното, непознатото, креативното. Ако не всички, то повечето от нас стават по-своенравни, свободолюбиви, трудно контролируеми, но същевременно доста находчиви и прозорливи. През втората част на седмицата ще изплуват над „тълпата“ лидери, които ще се опитат да обединят около своето мнение вид мнозинство. Ще забележим ескалация на пропаганда, реклама и само-реклама, която е украсена, приповдигната, но способна да утвърди своето място за години напред.

Препоръчително е да търсим и намираме хора, с които да се обединяваме по интереси, да се съюзяваме, сприятеляваме-това е една от най-положителни черти на Водолей, а какво по-хубаво от това да се възползваме от съществуващата ситуация, която ни дава шанс да просперираме по горе-описания начин и да открием своето място в колектив, че и предназначение…

Успешна и щастлива седмица на всички!

Овен – Лунното затъмнение, което е на 31 януари ще „освети“ въпроси, които касаят вашите контакти в колектив- на работното ви място, сред приятели, но също това може да са сърдечни връзки- от партньори до деца. Следва да се има предвид, че натрупани тенденции през изминалото близо полугодие се изчерпват и клонят към развръзки в горе-посочените сектори на влияние. В този процес вие може да се почувствате особено удовлетворени и до средата на февруари да надградите постигнатото, да го модифицирате в оптимално подходящи форми за вас, които радват душата ви, носят удовлетворение.

Ако предстоящите развръзки не са твърде по вкуса ви, тогава вероятно ще се наложи да промените нещо в линията си на поведение, не е изключено да погледнете с други очи на важни за вас хора, да изчистите обкръжението си от онези, които нямат място там. В друг случай-сменяте средата си.

Слабите звена ще са особено видни до средата на седмицата и ще проявяват понякога под формата на изненади или обрати.

През втората част от периода социалната ви активност расте едновременно с ентусиазма ви и нови по-високи цели, които си поставяте. Искате да разчупите статуквото, да излезете извън границите на познатото и в този процес се появят хора, които ви помагат, стимулират, включително и лица, които стоят далеч от вас-буквално или в преносен смисъл. Обменяте интересни идеи, може да ги рекламирате гръмко, да се само-рекламирате и това ще има положителен ефект.

Ако решите да пътувате, да повишите квалификацията си, това също се отчита за подкрепящо обстоятелство, отварящо по-широки перспективи на развитие.

Телец – Лунното затъмнение от 31 януари осветява ключови приоритети за вас отнасящи до социалния ви статус като кариерно развитие или условия на съществуване-дом, семейство, брак. Ескалират събития, които показват до какво са довели ваши минали действия през изминалото близо полугодие. Тенденциите за мнозина може да са удовлетворяващи, а развръзките да доведат до по-добър имидж и обществено положение, хармонична среда…

Същевременно, ако има слаби звена, то те също стават особено очевидни и ще изискват до средата на февруари да бъдат отстранени. За целта вие може да промените качествено нещо в линията си на поведение, дори външен вид, ще вземете решения, които ще ви направят по-независими, устойчиви на външни влияния, може да действате особено гъвкаво и целесъобразно, така че да задържите или преумножите нещо ценно за вас. Това може да се отнася до чисто финансови въпроси. Но може да касае и връзките ви- може да ги хармонизирате, да ги доразвитете или да отворите нова страница, като позволите на нови хора да нахлуят в живота ви.

До средата на седмицата е добре да сте по-внимателни за „удари под кръста“, които могат да се проявят и като изненади.

През втората част на седмицата- звездите са на ваша страна, а трансформациите обогатяващи-буквално и в преносен смисъл.

Близнаци – Лунното затъмнение на 31 януари е съпътствано с пик от информация, която засяга по-далечни перспективи на развитие. Тенденцията може да е свързана с новини, разяснителни разговори, оформяне на договори или прекратяване на такива, а крайният резултат много зависи от тенденциите, които са се оформили и сте задали през изминалото близо полугодие.

До средата на седмицата не са изключени изненади, които набелязват слабите звена, показват от какво следва да се откажете, в каква посока се налага да направите рязък завой.

Ключът към успехите ви е да излезете извън границите на познато, да изградите връзки, които ще ви помогнат да постигнете по-високи или по-далечни цели. През втората част на периода имате подобна възможност, появяват се енергични личности, които ви стимулират, помагат, също- чрез които вашите желания могат да станат реалност. Може да имате усещането, че се разделяте с товар от гърба си или поне- оформят се нови и по-приятни възможности…

Рак – Лунното затъмнение „осветява“ приоритети, които засягат материалното ви положение, онова, което имате и е съвкупност от вашата собственост, но и подкрепата, която получавате от партньори-лични или делови, влиятелни личности. Затъмнението може да свързано с пик от показателни събития, развръзки на зададени тенденции през изминалото близо полугодие. Те може да ви подействат обогатяващо, стимулиращо да доразвиете съответната тема в живота си.

Ако не сте доволни от получените резултати обаче, може да направите рязък завой, да скъсате договори, да се освободите от връзки и обстоятелства, които ви носят повече щета, отколкото полза.

До средата на седмицата не са изключени разяснителни разговори, важни новини, които да ви помогнат да изберете оптимална посока.

През втората част на седмицата вие сте все по-инициативни, а действията ви се ценят по достойнство и водят до положителни резултати. Реорганизирате ежедневието си, то става доста по-динамично, но и продуктивно.

Лъв – Лунното затъмнение засяга вашите партньорски отношения-лични или делови, популярност. Затъмнението може да ви покаже колко ценни са за вас определени личности, твърде вероятно е мнозина от вас да установят, че околните са по-благосклонни към тях, отколкото очакват или подозират.

Имате прекрасна възможност да надградите отношенията си с решения засягащи общите ви перспективи на развитие, това може да е творчески проект, бизнес, дете или друго…

Ако все пак зададените тенденции през изминалото близо полугодие не са удовлетворяващи за вас, тогава може да направите рязък завой, да преориентирате вниманието си към друг обект от желания. Ще имате подобна възможност, особено през втората част на седмицата и всъщност тази перспектива ще расте почти през целия февруари.

Февруари може да се окаже превратен за вашите взаимоотношения, но в значима степен вие ще имате избор, също-шанс да насочвате.

Дева – Лунното затъмнение от 31 януари „осветява“ вашата професионална реализация, също- кои от вашите тайни мечти могат да станат реалност, а какво пречи за тяхното осъществяване.

Повечето от вас ще се поздравят с постигнатите резултати, следствие на полагани усилия през изминалото близо полугодие вие трябва да се радвате на по-голям престиж и удовлетворение на работното ви място.

Ако сте собственик на фирма обаче, звездите може да не са чак толкова благосклонни към вас, а да изискват да сте по-внимателни, особено в оформянето на документи и до средата на седмицата.

Сърдечните ви взаимоотношения също изискват вид пренастройка, те могат да засягат партньорите ви, а може и пораснали деца, ако имате такива. Те може и да ви изненадват, но това пък е добър повод да си „сверите часовника“, за да сте оптимално в „час“ със случващото се.

През втората част на седмицата ежедневието ви става все по-динамично, нарастват ангажиментите, могат да възникнат интересни предложения, които касаят работата ви.

Везни – Лунното затъмнение „осветява“ вашите взаимоотношения- от партньори, деца до приятели и колеги. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, а зададените тенденции от изминалото близо полугодие клонят към развръзки. В този процес могат да се увенчаят с успех дълго полагани от вас усилия, да кажем- от изминалото полугодие, а това да доведе до заемането от вас на по-престижни позиции, привличане на ваша страна на симпатизанти, хора, които ви носят ползи или удоволствие, морално удовлетворение.

Ако резултатите не са удовлетворяващи обаче, тогава може да решите да смените средата си на съществуване, ще промените линията си на поведение, обвързаност..Всички слаби звена се очертават в по-ярки краски, понякога и под формата на изненади до средата на седмицата

Все пак и повечето от вас са в творчески подем, а през втората част на периода водите интересни разговори, чувате примамливи предложения, а все някой ще се намери, който ще порадва сърцето ви, ще ви развълнува…

Склонни сте да спорите или да отстоявате мнението си повече от всякога, а това може да сбъдне ваше желание, ако не веднага, то до средата на февруари.

Скорпион – Лунното затъмнение засяга въпроси, които касаят най-близката ви среда на съществуване- дом, семейство, роднини, а те може да са като скачени съдове за социалния ви статус или имидж, бъдещи идеи на развитие. Тенденции, които са прораствали през изминалото близо полугодие клонят към развръзки в този сектор и може да са повод за удовлетворение, защото сте подобрили условията си на съществуване, скрепили сте взаимоотношенията си и т.н.

Онова, което ви дестабилизира или се отчита за извън контрола ви се изяснява до средата на седмицата, така че да можете да го отстраните. Част от тези приоритети засягат напрегнатото ви ежедневие, а може и здраве, ако не сте внимателни.

През втората част от периода сте все по-дейни в посока да подобрите материалното си състояние, в този процес можете да получите ценна подкрепа, включително и от семейството си.

Вие сте доста убедителни в изказа, може да използвате всякакви похвати, за да постигнете набелязаната цел, дори и да се въвличате в компроматна война, но в повечето случаи звездите са на ваша страна и водят до положителни резултати.

Градите здрав фундамент под краката си за години напред…

Стрелец – Лунното затъмнение осветява вашите връзки с хора от по-близкото ви или далечно обкръжение, лични, делови, писмени или устни договорки, контракти…

Интересни новини и пик от събития могат да доведат до удовлетворение, да съдействат за вашата популярност. В друг случай- това затъмнение ще промени рязко линията ви на поведение, начинът ви на комуникация, изразяване, идеи за бъдещо развитие. Може да преоцените всичко ценно за вас, а това да е повод да скрепите едни взаимоотношения и за сметка на някой, които ще отпаднат от обкръжението ви.

Силните и слабите звена в горе-споменатото са особено видни до средата на седмицата, не е изключено да са съпътствани от изненади.

Полезно е да се пазите обаче от подвеждане, евентуално възползване от ресурсите ви-материални и не само.

През втората част на периода вашата инициативност, пробивност нарастват в пъти, както и социална активност. Тенденцията може да отключи интересни, приятни известия и срещи.

Нараства само-увереността ви паралелно на способността ви сами да направлявате бъдещите перспективи на развитие и да постигате желаното- пари, любов, като въздействието на речта ви е забележително.

Козирог – Лунното затъмнение засяга вашата сигурност, която се гради на съвкупност от онова, което сами сте постигнали, придобили през изминалите близо 6 месеца,  но също- подкрепата, която получавате от важни за вас личности. В повечето случаи ще предстоят новини и събития, които трябва да повдигнат-самоувереността ви, защото резултатите са отлични и с бъдеща перспектива да ги преумножите.

Ако все пак съществуват пробойни, в които изтичат ресурсите ви или съществуват хора, обстоятелства, които дестабилизират основите ви на съществуване, това също може да са процеси и отнасящи се до дома и семейството ви, то те ще станат особено видни до средата на периода. Този процес трябва да ви помогне да отстраните слабите звена и да насочите усилията си в оптимално конструктивна посока.

В този процес ще ви помагат варианти, които възникват и можете да обмислите, да се възползвате от тях, това може да са алтернативни, допълнителни източници за доходи или пък обходни пътища, чрез тях ще сбъднете тайни цели или ще намерите изход от заплетени ситуации.

Тенденцията ще прораства и през идните седмици.

Водолей – Лунното затъмнение от 31 януари засяга пряко вашите партньорски отношения, които може да са като скачени съдове за общественото ви положение. Пик от събития и новини могат да ви накарат да се почувствате  обичани, желани, да подействат положително на самочувствието ви и съответно бъдещите ви перспективи на развитие.

Ако преобладава неудовлетвореността обаче, тогава вероятно ще се наложи да промените нещо коренно в линията си на поведение, а понякога- да прелистите нова страница във взаимоотношенията си.

Всички силни или слаби звена стават по-видни и могат да ви помогнат да изберете оптимално правилна, успешна стратегия в горе-посочения сектор на влияние. Ако има нещо тайно или ерозивно, то непременно ще го идентифицирате, особено до средата на седмицата.

През втората част на периода вие сте все по-комуникативни, инициативни, често може да се оказвате в център на внимание, дебати…

Ще получавате подкрепа, стига да искате, може да разчитате на енергични личности, които ще ви стимулират, мотивират, помагат…

Риби – Лунното затъмнение от 31 януари ще освети вашата професионална реализация, допълнителни алтернативи за развитие- в личен или обществено значим аспект. През изминалото близо полугодие животът на повечето от вас беше доста динамичен и изпълнен с предизвикателства, част от тях ви караха да вземате важни, понякога превратни решения. Дали сте поели в правилната посока или не, с пик от събития и развръзки разбирате сега.

Ако се налага някой да отпадне от обкръжението ви, защото ви носи повече щети, отколкото ползи, то- ще бъде особено видно до средата на седмицата.

В друг вариант набелязвате всички пробойни и вземате съответни мерки. Хубавото е, че отново ще имате избор,  защото възникват варианти, от които можете да се възползвате.

Не са изключени интересни предложения, възникване на неочаквани шансове, които могат да сбъднат тайна мечта или пък да се превъртят в допълнителен източник на доходи.

Повечето от вас се намират в странна ситуация- от една страна не са готови да се разделят с нещо старо, защото то им изглежда все още доста съблазнително, а от друга- нещо ново и доста съблазнително ви подтиква да действате, да бъдете по-смели и инициативни…

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply