Розови палта – хит на сезон есен/зима 2014

Зимата е сезон със своя чар и обаяние, но досега цветовете винаги са били малко мрачни и скучни.Сега обаче не е така, за наша радост тенденциите тази година са по-различни. Този сезон ще сме по-розови от всякога.

Мили дами, ако все още се чудите с какво да си подарите за коледните и новогодишните празници,най-добрия подарък е едно меко розово кашмирено палто в гардероба ви! Освен, че ще внесе доза настроение, женственост и нежност във визията ви, то ще я направи и адски модерна.

PINKCoat's
ella-lapetiteanglaise.com

От бледо розово до наситена фукция – всички нюанси на този прекрасен цвят са супер модерни за зима 2014!

PINKCoat5
fashionedbylove.blogspot.co.uk

Относно кройките разнообразието е голямо. Моделите започват от класически палта с подчертана талия с колан, минават през широки и типично мъжки модели, т.н. овърсайз и стигат до къси рокерски силно вталени модели..

PINKCoat3
lifestylebycaroline.com

Определено строгият елегантен стил тип „Мъжко момиче“ е на особена почит. Сладурските розови палта се комбинират със стилни панталони, ризи и дори вратовръзки. Наистина – получава се уникална смесица на стилове!

PINKCoat4
lifestylebycaroline.com

Разбира се, комбинацията с женствени дрехи като поли, ролки, също е много актуална. Така че, не я пренебрегвайте!

PINKCoat1
lifestylebycaroline.com

Дизайнерите предпочитат да съчетават розовите палта с дрехи и аксесоари в сиво, бяло, каре, дори червено. С други думи – цветният акцент тази зима определено е при палтото!

PINKCoat2
lifestylebycaroline.com

Ако си мислите, че розовия цвят не е вашия, грешите. Имайте в предвид, че тези палта ще са чудесни за периода точно преди настъпването на пролетта. Тогава времето ще е все още  студено, но настроението ви ще е розово.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply