Резюме на NYFW Есен 2014

От няколко дни оживлението в Ню Йорк е още по-голямо, заради Седмицата на модата, която вече приключи и няма как да е по друг начин след цялата тази красота от модели, материи и величия в модната индустрия. Ще се опитаме да ви представяме по-интересното от дефилетата на големите модни къщи и талантливите дизайнери, разкриващи тенденциите за сезон есен-зима 2014 година.

Diane von Furstenberg

DVF1-horz
www.STYLE.com

Една от любимите ни дизайнерки Diane von Furstenberg, отново ни зарадва с прекрасна колекция.

DVF4-horz
www.STYLE.com

Любовта й към принтовете при всички елементи от облеклото и съчетаването на колоритни десени е пословично. В есенно-зимната колекция за сезон 2014-2015г., Даян за пореден път дава поле за изява на своето артистично усещане за стил и женственост. В новата модна линия виждаме и предложения в земни и металически нюанси.

DVF7-horz
www.STYLE.com

Много кожа, много ярки цветове, естествено вярна на себе си Деян и този път не изневери на запазената си марка, а именно роклята тип прегърни ме, с която тя е известна. Наслагването на принтове е толкова елегантно сътворено, че ако при други обстоятелства не бихте облекли подобна комбинация, то тази със сигурност ще ви стане любима.

DVF10-horz
www.STYLE.con

Carolina Herrera

Дизайнерката отново показа своето страхотно усещане за стил с нова колекция, посветена на съвременната млада жена, която гледа към бъдещето. Изящни асиметрични кройки, луксозни материи и модерни колоритни принтове изграждат визията на дамите.

CH1-horz
www.STYLE.com

“Малко съм уморена от всички модни колекции, които имат препратка към 40-те, 20-те, 30-те години. Имам нужда от нещо друго. Имам нужда от бъдеще. Ето защо пропорциите са много важни за мен – ниски токчета и нещо по-различно от нещата, които сме виждали преди„, разказа Каролина

CH4-horz
www.STYLE.com
CH7-horz
www.STYLE.com

Изключително свежи цветови комбинации: тъмносиньо до лила с горчица, ярко червено, оранжево със зелено, тъмно синьо, петролено зелено, много лилаво при официалните рокли. При палтата се забелязаха акценти с кожа, един тренд който го има при почти всички дизайнери.

CH10-horz
www.STYLE.com

Donna Karan

С новата си колекция дизайнерката отпразнува своя 30-годишен юбилей в света на модата. Тя сподели, че линията е не толкова ретроспективна, колкото изразява нейния почит към Ню Йорк.

DK1-horz
www.STYLE.com

Дона ни е подготвила от всичко по малко. Ежедневната визия намира силен израз в комбинации от сексапилни високи чизми със стилни палта и ефектни шапки, а вечерната е ултра официална – с ефирни рокли от шифон

DK4-horz
www.STYLE.com

Дизайнерката показа уникални палта, които сме сигурни че няма да оставят нито една дама равнодушна към тях. Бяло,черно и ярко червено са цветовете които е избрала Дона за тях.

DK8-horz
www.STYLE.com
DK10-horz
www.STYLE.com

Очаквайте резюме и на останалите дефилете. Ще се опитаме максимално реалистично да ви потопим в ферия от цветове, тенденции и много красота!

източник: ladymagazine.bg

снимки: www.STYLE.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply