Работа според зодията

Ако си мислите, че всеки иска да стане президент, крупен бизнесмен или холивудска звезда, грешите. Има си хора за всяка професия, защото ние притежаваме различни качества, интереси и имаме различни източници на удоволствия. Според астрологията всяка зодия ще се чувства възможно най-добре и ще се реализира възможно най-успешно в конкретни сфери. Ето ги.

 

Овен

Ами вие трябва да сте шеф. Независимо дали на работна група от 3-4 човека или във фирма с над 10 000 служители. Имате вродени лидерски качества, много силен усет как трябва да се случват нещата, а и умеете да подбирате точните хора за точната работа. Вие не сте създадени да ви командват, затова и никога няма да сте щастливи при такива условия на работа.

 

Телец

Максимално добре ще се чувствате, ако работите нещо, което изисква усилия, търпение и постоянство. Дадено ви е да не страдате от липса на финанси, но все пак и сами трябва да се потрудите за тях. Насочете се към рисуване, дизайнерски професии, банкиране, счетоводство. Чудесно ще ви бъде, ако отглеждате нещо – цветя, зеленчуци, плодове и ги продавате.Творчество, дълбока мисъл и реализация – това е вашият верен план.

 

Близнаци

Монотонната работа ще ви убие психически. Не сте създадени за такава. Трябва ви динамична среда, разнообразие, контакт с различни хора всеки ден. Отлично ще се впишете в рекламата, политиката, издателството, логистиката, международната търговия и журналистиката. Не си и помисляйте да се захващате с професия, която изисква да стоите цял ден на едно място.

 

Рак

Вие много се разстройвате, ако някой реагира не така, както очаквате. Вашата чувствителност изисква работа в малък и сплотен екип. Дейността ви трябва да е рутинна с точно определено работно време, точно определена дата за заплата. Да си знаете всеки какво върши и какво ще получи за това.Вашата роля е да наблегнете първо на семейния уют, а след това на кариера.

 

Лъв

Изобщо не си губете времето в малки идеи и проекти, защото не това е вашата сфера. Вие трябва да работите върху големи неща. Имате силен замах, перфектна преценка и нюх. Насочете се към политиката, културата, рекламата, шоу бизнеса. Никога няма да се чувствате добре, затворени в някакъв офис. Мащаб ви трябва! Колкото по-голям, толкова по-добре. Не се страхувайте от него, ще успеете.

 

Дева

Упоритостта и аналитичните ви умения са ваше огромно предимство пред всички останали. Не се нуждаете от никакъв контрол, защото изпипвате всичко до последния детайл. Ще бъдете отлични медици! Много ще ви паснат и професии с контролна дейност – инспектори, митничари, полицаи… Имате предпоставки и за развитие на собствен бизнес, но само, ако откриете подходящ екип.

 

Везни

Вие сте много лоялни хора и с каквото и да се захванете, ще го вършите добре.Но трябва да избягвате прекалено изнервени и динамични сфери на работа. Те са в разрез с естетичната ви натура. Насочете се към правото – чувството за справедливост го прави отлична професионална сфера.Добре ще се чувствате и в дипломацията, изкуството, хуманитарните области. Не е хубаво да се захващате с прекалено комерсиални проекти, защото не сте създадени да бъдете „хищници“ в бизнес средите.

 

Скорпион

На вас ви трябват екстремни професии! Вие сте физически здрави и постоянно имате нужда от адреналин. Хирург, моряк, миньор, професионален състезател. Способностите ви веднага да познавате лъжата и скритите намерения у хората, ще ви направят и чудесни дипломати, отлични следователи и криминални журналисти. Каквото и да изберете, помнете едно –спокойните професии не са за вас.

 

Стрелец

Сработвате се с всички – началници, подчинени, колеги. Вашият вечен детски дух ви изпълва с енергия, а понякога дори екстремност. Дадено ви е да бъдете известни, а дали ще тръгнете по този път си е ваше решение.Но определено шоу бизнеса, спорта и медиите са вашите сфери. Стрелците процъфтяват и като собственици на заведения, казина, кина, хотели, вериги магазини…

 

Козирог

Вас работата не ви плаши. Можете да работите от сутрин до вечер и пак да не сте изморени. За вас са важни две неща – спокойна работна атмосфера и признание. Затова няма да сте добре като продавачи или куриери, например. За вас са професии като архитект, зъболекар, учител, фармацевт, бижутер, библиотекар, антиквар, както и работа във всякакви административни учреждения.

 

Водолей

За вас са най-подходящи професии, които позволяват йерархическо изкачване и развитие. Просто, защото да си стоите на едно място е в разрез с целия ви характер и виждания. За вас сякаш не са толкова важни парите, колкото самото израстване. Подходящите професии са социолог, психолог, педагог, юрист, търговец, банкер, финансист.

 

Риби

Вие трябва да работите интуитивно, а не рационално. Затова скованите професии с точни и ясни правила хич не ви прилягат. Сферите ви за развитие са рекламата, театрални дейности, киноиндустрия, музика, туризъм, научни изследвания, шоу бизнес и журналистика. Ще бъдете и чудесни преподаватели по йога, танци, бойни изкуства, рисуване, пеене и дори готварство.

 

 

 

източник: beU.bg

снимка:experienceastrology.com

No Comments Yet

Leave a Reply