Прическа според зодията

Прическа според зодията

Време е да влезете в унисон с вашия зодиакален знак и да разберете коя прическа ще покаже най-доброто от вътрешното ви (и външно) Аз!

 

 

 pricheska-spored-zodiqta-oven-smОвен (21 март – 20 април )

Завъртете си лъскав, загладен кок

Със своята спонтанна природа и качества на преуспяващ човек, вие имате нужда от прическа, която няма да застане на пътя на вашите страсти и стремежи. Докато вие сте в търсенето на ново приключение, загладеният и красив кок ще ви прави стилна, като в същото време ще ви позволи да превключите от една в друга дейност, дори с минимално предизвестие и време за подготовка.

Телец (21 април – 20 май)
Къса и игрива пикси прическа

Като Телец, вие сте волеви личности, здраво стъпили на земята. Вашата сила и упоритост могат да се видят през погледа и личат в костната структура на лицето. Не прикривайте това с дълга коса, която да препречва пътя на ясните ви, откровени очи. Идеална за вас е късата, практична и същевременно закачлива прическа пикси. Тя е точно като вас – практична, но и достатъчно ефектна, така че няма да остане незабелязана.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Боядисаната коса е вашият аксесоар

Ако сте Близнаци, разнообразието от цветове е вашият свят. Така че, защо да не го възпроизведете върху косата си? Искате от всеки цвят по малко? Копнеете да се видите като блондинка, брюнетка, червенокоса или дори с някой по-нестандартен цвят? За да задоволявате постоянната си нужда от експерименти, но в същото време да успеете да съхраните косата си здрава, по-добре използвайте временна боя или оцветители.

Рак (21 юни – 22 юли)
Очевидно тук говорим за Омбре

Раците имат репутация на противоречиви личности. Понякога сте топли и любвеобилни, друг път – студени и дистанцирани и е малко трудно да се предскаже в кой спектър от настроения ще бъдете в даден момент. С тази специфичност на характера и понякога доста ексцентричен стил, прическата с Омбре е очевидният избор за вас, Раци. Тя е едновременно стилна и шик и може да се избере от множество нюанси. Играта на по-тъмните краища, когато се чувствате малко стресирани или тъжни или блясъка на изсветлените крайчета, когато сте щастливи и развълнувани.
Лъв (23 юли – 22 август)
Призовете пригладената конска опашка
Лъвиците, които се отличават с лидерски качества и упорит характер, не могат да бъдат разсейвани от разпиляна, изпречваща се на пътя им коса. Извадете на показ силата на вашия поглед и харизматичната усмивка, като приберете назад косата си в стегната и пригладена опашка. Навийте кичур коса в основата и го прехванете с фиба, за да скриете ластика. Може да се вдъхновите от страхотните конски опашки, които са неизменен аксесоар във визията на Сандра Бълок, например.

Дева (23 август – 22 септември)

С любов към естествените женствени вълни
Девите са очарователни, любознателни и в същото време деликатни хора. Тяхната любов, подкрепата, която предлагат на хората около себе се, само подсилват тяхната природна красота. Подкрепете това, като оставите косата си да блести с цялата си естествена прелест и изберете прическа, с която да обградите лицето си с ореол от нежни вълни.
Везни (23 септември – 22 октомври)
Носители на перфектните плажни къдрици
Везните са в постоянно търсене на стабилност и баланс, а крайната им цел е хармоничен живот без излишни усложнения. Прекрасните плажни къдрици, с които изглеждате все едно сте постоянно на морето, са точната прическа, с която да подчертаете това си мото. Подходящи за работа, за която се изисква определен стил и едновременно с това спокойни и сякаш леещи се като водопад, фризурата с плажни къдрици е перфектната за дамите Везни.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Плитките са вашата втора природа
Скорпионите могат да бъдат необщителни и потайни на моменти, но когато пристъпят на сцената, те излъчват спокойствие и увереност и напълно контролират ситуацията. Като Скорпион, може без колебания да експериментирате с различни видове плитки. Те са сигурния начин да покажете своята мъдрост и интелект. А избирайки по-свободно сплетена коса, с няколко „случайно” измъкнали се кичура, напомня за другата – веселата, игривата страна на родените под този знак.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

С копнеж за каре
Стрелецът е щастлив и със свободен дух. Често обаче и доста нетърпелив и иска бързи резултати. Затова късата прическа ще е най-добрия избор. Подстрижете косата си в по-дълго или по-късо каре, което е лесно за поддържане, закачливо, забавно и чудесно ще импонира на безкрайната ви енергичност.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Обичате своята дълга коса
Не всеки притежава търпение да изчака косата си да израсте дълга, красива и здрава. Постоянството на Козирога и неговата целенасоченост ще доведе до сигурен успех тази нелека мисия. Използвайте вашия невероятен фокус и мотивация, за да си отгледате една истинска дълга и красива грива, за която мнозина ще ви завидят.

 Водолей (21 януари – 19 февруари)

Хванете вълната с боята
Момичетата Водолеи не се притесняват от мнението на околните и са уникални с това, че независимо какво е то, винаги остават верни на себе си. Често те са тези, които поставят основи и тенденции, които останалите следват и тяхното новаторство може да бъде изразено  също така и чрез косата им. Пуснете се смело и си поиграйте с цветовете, за да подчертаете същността си с една изразителна прическа, за която другите са прекалено уплашени, за да опитат.
                                             Риби (20 февруари – 20 март)
Вкарайте бретона в играта
Рибите не могат да изрекат дори е една невинна лъжа, но пък често са доста наивни и доверчиви. Въпреки, че са надарени с проницателност и интелект, родените под този знак обикновено не могат да видят хората в истинската им светлина. В подкрепа на тази невинност, дамите Риби, често може да ги видим с дълъг прав бретон. Може понякога да е леко сресан под ъгъл или пък да се играе с дължината, но тази прическа е тяхната запазена марка.
Никога не крийте кои сте, нито умишлено, нито неволно! Подчертайте своята индивидуалност и добавете бляскава нотка с прическа, подходяща точно за вас.
източник: http://nely-koca.blogspot.com/
снимка:thefashionfoot.com
No Comments Yet

Leave a Reply