Открий своя личен стил на обличане!

От кого се учим,как да изглеждаме? Имаме ли някаква основа в това образование и добра ли е тя? Фактите по улицата показват много от истината заложена в тази тема.Основно не се доверяваме на себе си. Доста често оставяме това решение за някой друг. А тези,които трябва да се покажат някъде сме самитe ние. Питаме, споделяме,чакаме обратна връзка…без резултат!

На каква база се взимат решенията всъщност? Естествено,че на база знания. А имаме ли такива ,от къде идват те?

От родителите първоначално, след това от приятелите и след това е ред на половинката. А изискванията за  всичките годинки са нарастнали. Нужно е да прикрием това онова, да покажем друго и тн. Отново решения, отново въпроси. А къде са отговорите? Променена ли е базата данни? Провели ли сме обучение?

Ще попитате има ли такова…? Щом става въпрос за това, значи има!

Повечето от нас имат изграден стил на обличане създаден в годините. Харесваме определени цветове, влияем се от модните тенденции, харесваме определени материи и форми.

Колко често обаче се замисляме дали всичко това е в баланс с нас самите? Дали е в хармония с цвета на очите, косата и тена ни, дали отговаря на фигурата ни или просто си купуваме дрехите защото са модерни.

Е момичета дойде време да се замислите по въпроса: Какъв е моят личен стил на обличане? Някои от вас със сигурност ще открият своя  на някоя от снимките, но на тези които им е трудно има професионална подкрепа.

Може спокойно да потърсите услугите на имидж консултант Ивета Петрова от имидж студио  http://visioner.bg/, където ще ви изготвят пълен имиджов анализ 😉 или да посетите семинара ИЗГРАДИ СОБСТВЕН СТИЛ И ОТКРИЙ СВОИТЕ ЦВЕТОВЕ на 21 Ноември в зала Лозенец на ул.Бисер 2. Повече информация за семинара може да видите тук.

Screen Shot 2013-11-05 at 10.16.18 PM
http://visioner.bg/
Screen Shot 2013-11-05 at 10.17.16 PM
http://visioner.bg/
Screen Shot 2013-11-05 at 10.17.50 PM
http://visioner.bg/

 

Screen Shot 2013-11-05 at 10.18.29 PM
http://visioner.bg/

 

Screen Shot 2013-11-05 at 10.18.59 PM
http://visioner.bg/

 

Screen Shot 2013-11-05 at 10.19.20 PM
http://visioner.bg/

Е дами, открихте ли се някъде между това цветно разнообразие на стилове и линии? Истинско приключение е нали?

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today

автор: Ивета Петрова – VISIONR.BG

снимка: gildedgirlswish.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply