Обувки в цвета на 2014

След като се разбра официално, че цвета на 2014 е Искряща орхидея можем спокойно да помислим как и с какво бихме могли да го комбинираме така, че да се чувстваме добре и комфортно в него.

И въпреки че много от модните дизайнери вече представиха пролетни колекции, в които цветът присъства под една или друга форма, ние сме на мнение, че всяка дама би се чувствала много добре с яркият нюанс ако в своята визия го комбинира под формата на… обувки!

orchid
lolobu.com

Какво по-хубаво от един изчистен тоалет с минимална доза аксесоари и елегантни стилни обувки в този цвят? Искрящата орхидея е стилен нюанс, който ще придаде класа на всяко съчетание, но в същото време е привличащ вниманието и ви гарантира една запомняща се визия.

Manolo Blahnik
instyle.com

„Искрящата орхидея събира в себе си една вълшебна хармония от фуксия, пурпурно лилаво и розови подтонове. Този цвят провокира увереност и желание за хубави моменти,“ казва Леатрис Айсмен, директор на института за проучване и създаване на цветове в Pantone.

jimmy choo
jimmychoo.com

С нетърпение очакваме да видим дали цветът ще завладее всички и дали след няколко седмици дамите под една или друга форма ще разцъфтят с този страхотен ярък цвят. А през това време нека се насладим на любимите ни модели обувки на най-прочутите дизайнери, в различни вариации на искряща орхидея.

casadei
veraclasse.it

 

 

източник: missbloom.bg

снимка: missfashionnews.com

No Comments Yet

Leave a Reply