Обемна и секси лятна прическа – вълни в косите

Ако ви харесват гривите, които се спускат небрежно на вълни, но не знаете как да го постигнете, ето няколко съвета които ще ви помогнат.

Ще постигнете естествен вид на коса на вълни, идеалната свежа и лесна прическа за отпускарското време и плажа.

Спрей с морска вода

Потърсете го в магазините и аптеките. Морската вода, както се досещате от ваканционния опит, добавя обем в косата и я прави да изглежда по-жива, което от своя страна ще ѝ придаде естествен вид. Пръснете малко на мокра или влажна коса и разнесете с пръсти.
Разделяне

Разделете косата на три или четири слоя, като приберете горните в кок. Може да напръскате със спрей за коса или отново с този с морска за по-силен ефект.

Преса

Използвате преса с три ребра, за да постигнете перфектните вълни. Преди да започнете напръскайте косата с термозащитен продукт, за да я предпазите от топлинната обработка.

През нощта

Преди да си легнете сплетете косата на небрежна френска плитка. Когато я разплетете на сутринта, ще видите, че вълните са се запазили.

Сушене

Когато сушите косата си, обръщайте я надолу и през това време я разрошете с пръсти. След това повторете с пресата небрежно, около 10 пъти, без да го правите кичур по кичур.

източник:www.missbloom.bg

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply