Новолуние и време за Нови желания

На 16 Юни в 17:06 часа настъпи Новолунието в знака Близнаци. До настъпването на новолуние имате възможност да приключите със стари неща и ангажименти.

Новолунието или новата Луна е, когато Луната остава невидима за нас земните обитатели, когато се ражда отново, а с нея и ние имаме шанс да започнем отначало. Да се свържем със светлината вътре в нас, да помогнем на съдбата си, като я уведомим по подходящ начин и в подходящо време за това, което желаем да ни се случи.

Когато настъпи новолунието, имаме приблизително 12 часа време да напишем желанията си. това е най-мощният период за пожелаване, не че по-късно не можем или по всяко друго време. Прекаленото дефиниране не е на много добре.

Необходима ви е тишина за да се свържете със сърцето си, да игнорирате какво казва ума, който често бива зависим от обстоятелствата, сърцето, то не греши, когато се почувствате готови, изпълнени с вяра кои са желанията ви, отваряте очи и ги записвате, записвате ги на лист хартия, под формата на прости изречения. Колкото по-точни, толкова  по-добре. Желанията не бива да са повече от 10, за да не се разпилява енергията.  Също така не пишем желания за другите, защото това е намеса, където не ни е работа. Остава да сгънем листчето и да поблагодарим на Вселената за сбъдването на желанията ни.

Ако искате след като сгънете листчето може да напишете датата на гърба и да го приберете в кутия, след което да забравите за него. Това е основно магическо правило. Първо, силно пожелаваш нещо, а после забравяш за него пише го по дебелите книги. Желанията се сбъдват, когато не си силно фокусиран върху тях, и позволиш на Вселената да ги изпълни по най-добрия за теб начин. Разбира се, има и втори начин, който работи, когато толкова  много си се надявал, че вече си се отчаял. Вдигнеш ли ръце от желанието, и то идва.
И тъй като това е много индивидуален процес всеки си прави сам открития в него. Колкото по-лесно ви се вижда едно желание за изпълнение, толкова  по-бързо идва. Понякога дори светкавично бързо. Не е необходимо да пишете едни и същи желания при всяко новолуние, защото всеки път ще допълвате нови неща към тях, и съвсем естествено те ще се бавят във времето, много е ценно да формулирате правилно желанията си, да са насочени към вас, и само към вас, а когато много, много искате да помогнете и на другите, напишете: искам да бъда канал за изцелението, за осъзнаването, за намирането на еди-си-кой, и пак всичко да опира до мен.

 

Ето и няколко подходящи теми, свързани с енергията на Близнака:

Движение, активност
Образование, обучения, курсове, квалификации
Интелигентност
Любознателност
Съобразителност
Логика
Информация
писателски умения
Редактиране и книгоиздаване
Интернет и всички средства за масова информация
Умение за общуване
Кратките пътувания, провинция,санаториуми
Автомобили
Взаимоотношения с:
Братя, сестри, съседи, съученици, съквартиранти

Негативни черти:
Прекалено любопитство
Двойнственост
Клюкарсто
Словесни измами
Повърхностност
Нервност
Нерешителност

Относно здраве, Близнака отговаря за:
ръце, ключици, дихателна система, нервна система

Пожелаваме ви успех в написването на вашите желания и успех в тяхното осъществяване! Побързайте!

 

 

 

 

 

Използвани са материали от http://www.hironbg.com/

снимки: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply