Новата модна линия на Никол Шерцингер

Обявена за една от най-стилните звезди Никол Шерцингер реши да се впусне в поредното за нея предизвикателство, а именно това на моден дизайнер. Съдийката от X Factor бе доста заета покрай новото си амплоа, ала вече е готова с дизайнерската си колекция за лейбъла Missguided.

Официално колекцията ще бъде на пазара на 11 март 2014г. и както самата Никол каза: “ Не мога да опиша колко се вълнувам за пускането на линията. Винаги съм харесвала и носела Missguided и като цяло обожавам дрехите, така че напълно си допаднахме.“

nicole3
http://www.glamourmagazine.co.uk/

Освен Никол още много звезди пуснаха модни колекции, но за разлика от тях тя сама даваше идеите при създаването на моделите. “ Проследих какво представят световните дизайнери, какви ще бъдат тенденциите този сезон и тогава се замислих как самата аз бих пречупила тва през моя стил.“

Nicole2
http://www.glamourmagazine.co.uk/

Колекцията е изключително сексапилна, като самата Шерцингер. Има много нарязани модели, тесни по тялото рокли и гащеризони, които са зключително предизвикателни, в същото време много изчистени, женствени и стилни.

Nicole1
http://www.glamourmagazine.co.uk/

Линията се казва Nicole x Missguided, а рекламните кадри за нея са правени в Лос Анджелис. Тя е съставена от 30 тоалета, които въплъщават личния стил на звездата, този на марката и модните тенденции в момента.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: http://www.glamourmagazine.co.uk/

No Comments Yet

Leave a Reply