Неотразими по празниците

С наближаването на коледните и новогодишните празници все повече и повече се засилва суматохата около избирането на подаръци за любимите ни хора.  За да се чувстваме добре обаче, освен да доставим радост на близките си, е хубаво да обърнем внимание и на себе си. Нека се поглезим като погаделичкаме собствената си суета с нов тоалет.

Факт е, че е трудно да направим правилния избор при наличието на толкова много и различни предложения. Заехме се с тази не лека задача да ви дадем няколко съвета в тази посока, така че да  бъдете зашеметяващи в празничната нощ. А и не забравяйте, че дори да не можем да си  купим нещо ново, винаги можем да използваме идеята и да комбинираме някои от дрехите, които вече имаме по различен начин или да им вдъхнем нов живот като добавим привличащи окото аксесоари.

bliasuk3
swide.com

Парти роклята задължително трябва да е ефектна, за да се отличавате в тълпата. Обгърната в дантела, червената прелест  придава женственост и стил.  В коледната нощ може да заложите на визия като на истинска принцеса. Друг добър избор са слънчевите мотиви и златните елементи или заложете на флорални мотиви, които носят асоциация с истинска пролет.

bliasuk4
swide.com

Ако се осмелите да сложите дреха, покрита с блестящи камъни, ще демонстрирате дълбоко познаване на модните тенденции. Един от най-актуалните акценти за сезона са насекомите.Почти всички аксесоари от колекцията за сезон Eсен-Зима на LANVIN са именно с такива елементи. Спокойно може да заложите на обсипани с блясък асиметрични пуловери, топ от коприна в цвят слонова кост или ръчно изработени апликации.

bliasuk5
swide.com

Ако решите да експериментирате с по-искрящ панталон или пола, ги съчетайте с изчистен топ, за да не изглеждате като коледна елха. Съчетанието между златно и черно ще подчертае тялото ви.

Обувките са сред любимите покупки на дамите, а както знаем и от личен опит, като се качим на високи токчета, изглеждаме много по-секси. Остри обувки, наподобяващи змийска кожа, метални отблясъци, обувки с декоративни цветя, кадифе, всичко това би подхождало за една такава празнична вечер.

bliasuk6
fallwinterfashiontrends.com

В последно време клъч манията превзе партитата. Поради тази причина може съвсем спокойно това да бъде вашия избор за новогодишната нощ. Освен това мили дами тогава освен червило и парфюм какво още ви трябва ;)?

bliasuk7
zsazsabellagio.blogspot.com

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: lifestylemirror.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply