Най-очарователният хотел в Португалия

Предстои ви пътуване до Лисабон – отседнете в Areias Do Seixo Charm Hotel

 

Ако ви предстои пътуване до Португалия и по-точно до нейната столица Лисабон, можете да отседнете в очарователния хотел „Areias Do Seixo Charm Hotel (намира се на около един час път с кола от града), който е сгушен дълбоко в дюните на португалското крайбрежие.

A1

Архитектът на хотела – Васко Виера е създал едно наистина магическо място, където в синтез живеят оригиналността, комфортът и изтънчеността.

A4

Този еклектичен хотел е пълен с множество очарователни декоративни акценти, поддържащи екологичната философия. Когато собствениците закупили имота и започнали да градят хотела си, те намерили под земята останки на стара волиера (кафез за птици (най-често за гълъби)). Те рециклирали отломките и ги оставили в основата на новия хотел.

A5

Areias Do Seixo Charm Hotel разполага само с 14 стаи, но всяка от тях е наистина уникална. Стаите са обзаведени в смели цветове и екзотичен дизайн, вдъхновен от дестинации като Индия и Мароко. Модерният минимализъм е смесен с добра доза въображение и красиви земни палитри.

A2

Храната, предлагана в хотела е прясна и най-често е на базата на култури, които растат в градината на това място. Хотелът използва екологична система за отопление и дори в интернет страницата му всеки гост може да провери колко вода, газ и енергия е изразходвал до момента.

 

 

Източник:tialoto.bg

снимки:Pinterest – media-cache-ak0.pinimg.com

No Comments Yet

Leave a Reply