Най-лесният начин да изгорим мазнините около корема

Сигурна съм, че всички ще говорят за тези супер храни, след като разберат за всички ползи, които имат. Те са естествени, пълни с полезни вещества и най-важното спомагат изгарянето на мазнините около корема ;). Какво ще кажете а?

Кедровите ядки изгарят мазнините по естествен начин. Освен, че засищат организма за дълго време са наистина уникални в комплекса от полезни вещества, витамини и минерали. Семената от Сибирски бор могат да бъдат една изключително важна хранителна добавка, подходяща не само за малки деца и бременни жени, но и за възрастни хора. А маслото на кедровите ядки е уникален продукт без аналог в природата, който многократно превъзхожда вкусовите и полезните свойства на зехтина.

Може би се питате как точно тези полезни ядки топят мазнините около корема?

  • като за начало факта, че ни малко количество кедрови ядки ни засища за дълго време означава, че ни лишава от приема на различни храни с високо съдържание на калории.
  • влияят благотворно върху процесите на растеж на организма
  • участват в обмяната на веществата
  • оказват добър ефект върху работата на сърдечно-съдовата, храносмилателната, ендокринната и нервната система
  • оказват положителен ефект върху мъжката потентност и играят роля на добър афродизиак
  • стимулират дейността на мускулите, а освен това подобряват функционирането на черния дроб и образуването на кръвта.

О, и ако се чудите с какво още могат да ни помогнат тези малки герои – предпазват кожата от преждевременно образуване на бръчки, повишават имунната система и подобряват състоянието на костната система, като правят костите по-здрави.

Сещате ли се за други храни, които спомагат изгарянето на мазнините в организма? Споделете с нас като коментар под статията ;)!

 

 

 

 

 

 

източник: Z Living

снимка: bodyrock.tv

No Comments Yet

Leave a Reply