Най-добрите съвети как да си изберем бански

Избора на бански не винаги е лесна задача – нищо чудно, че много дами все още са в дилема пред избора си. Пазаруването онлайн е лесно и удобно, но да си поръчаме бански онлайн е най-голямата грешка, която правят повечето жени тези дни. Дори и да познавате много добре размерите на тялото си много е възможно да си поръчате бански, който вместо да прикрие онези мънички несъвършенства, които не ви харесват ще ги изложи на показ. Без значение какъв размер бански носите, ето няколко съвета които ще ви помогнат при избора на такъв:

1. Бански контролиращ корема

Ако все още не сте постигнали най-добрата си лятна спортна форма или нямате такова намерение е хубаво да заложите на бански, които са със скрити панели с помощта на които може да пристегнете областта на корема. Може би няма да ви е толкова удобно както моделите от две части, но със сигурност ще се чувствате по-уверени на плажа. Такъв тип бански са подходящи и за дами, които искат да скрият белези от стрии в повечето случаи.

2. Асиметричен бански

Много жени не ги харесват, защото се получава неравномерен тен с тях. Хубавото при тях, че създават усещане за по-дълъг торс. Ако искате оптично да създадете такова усещане заложете на модел с едно рамо или такъв при който горната част на банския се завързва около врата. Избегнете модели без презрамки или такива от две части.

3. Бански от две части

Това е идеалния модел за жени с дълъг торс. Тук вариациите са много. Може да изберете с презрамки или без презрамки ако искате да скъсите оптично торса. Не купувайте черни, кафяви или сиви цветове, не само защото са отегчителни, но могат да съсипят цялостната ви плажна визия. Избора при банските от две части е много голям и затова е по-трудно да си изберем. Залагайте на свежи и ярки цветове подхождащи на тена, косата и очите ви.

4. Заложете на точния размер

Колкото и невероятно да звучи, това е факт. Много жени не успяват да си купят верния размер бански костюм. За щастие повечето магазини вече предлагат един размер горнище и друг долнище. По този начин няма да изглеждате глупаво на плажа опитвайки се да поберете гърдите си в S размер ако вие сте М. При дами с голям бюст е хубаво горнището да е с по-плътни презрамки и мека чашка.  Ако сте от дамите с по-малък бюст винаги може да заложите на модел с тънки презрамки и чашки с подплънки.

5. Изберете ярки и цветни горнища ако сте с крушовидна форма на тялото

Ако имате тяло с формата на круша, насочете се към модел с цветна горна част и тъмна едноцветна долна част за да балансирате формите на тялото си. Също така много добра опция за вас са целите бански.

6. Заложете на допълнителни аксесоари около бюста

Не всички сме доволни от формите на бюста си. Това обаче не е причина да си стоим вкъщи цяло лято нали!? Това се коригира лесно с помощта на допълнителни къдрици, катарами или панделки. Това лято има много модели, които са именно с такъв тип къдрици или ресни в горната си част. Заложете на тях и ще сте щастлива и уверена всеки път когато сте на плажа.

7. Наслаждавайте се на ярките цветове

Без значение дали сте слаба или с повечко килограми винаги си избирайте ярки цветове за бански костюм. Кой каза, че пухкавите дами трябва да носят единствено и само черно. Изберете любимия си цвят и разбийте това лято ;).  Обичате щампите? Какво чакате? Носете ярките си цветни бански гордо и имайте едно прекрасно лято.

Да си изберем бански не е толкова трудно колкото си мислехме. С няколко трика може да си купите най-хубавият и подходящ бански и да изглеждате зашеметяващо на плажа. Още веднъж да ви напомним да избягвате онлайн покупката на този така важен аксесоар. Вие избрахте ли си вече вашия мечтан бански?

 

 

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply