Най-горещите идеи за парти визия

Хубавият грим е задължително допълнение към празничния тоалет и прическа. За да улесним избора ви на макиаж, подходящ за специални поводи, сме ви подготвили няколко красиви идеи.

Трябва да знаете, че празничния грим обикновено е малко по-силен, по-ярък и по-блестящ от всекидневния. Той трябва да бъде хармоничен, а отделните цветове да са добре съчетани. Съобразете се с мястото, на което ще празнувате, и с тоалета си – на скиорски пуловер в планинска хижа няма да отиват блестящи сенки и изкуствени мигли. Навсякъде другаде – на парти у дома или в ресторант – дайте простор на въображението си. Независимо на какъв грим ще заложите за празничните вечери спазвайте следните съвети:

 

1. Почистете лицето си основно с парна баня или пилинг. Нанесете лека основа за грим и равномерен слой фон дьо тен от средата на лицето навън. Изравнете тена на лицето с коректор. Напудрете цялото лице с четка за пудра или пухче. Срешете веждите с четчица.

NYmakeup1
theberry.com

2. Сложете изкуствени мигли, за да привличате вниманието и да бъдете изкусителни. Те винаги имат гарантиран успех – очите изглеждат по-изразителни. За да ги поставите не са ви нужни услугите на професионалист, просто следвайте инструкциите на опаковката.. За завършек използвайте очна линия, която не е задължително да е черна, напротив, експериментирайте със златна, сребриста или лилава.

NYmakeup
24.media.tumblr.com

3. За повече блясък и свежест на лицето прибавете брокат, който може да се превърне в акцент на грима ви.Може да го поставите както на скулите, така и на очите и устните. Бъдете внимателни с употребата му, защото, както знаете “ много хубаво, не е на хубаво“. Изберете си едно място на което да акцентирате и там поставете броката.

NYmakeup4
thechicbizarreeffect.com

4. Отдавна се каните да си направите опушен грим, но конкретен повод досега е нямало. Сега е моментът да експериментирате с различни цветове. Тъмните тонове като сиво,кафяво, черно и лилава придават дълбочина на погледа. Ако се спрете на по-светли нюанси, отново няма да сбъркате-сребристо, златно, зелено са най-подходящи за коледни и новогодишни празници.

NYmakeup3
style-bloggr.tumblr.com

5. Искате още празничен блясък? Спрете се на пудра или фон дьо тен  с перлени отблясъци. Допълнителния ефект който ще получите , е че кожата изглежда по-гладка, по-мека и по- свежа.

6. Последната идея, която ще ви дадем съвсем не е нова – червеното от миналата година съвсем не излиза от мода, така че сега е момента да реализирате и най-смелите си желания относно червения цвят – винено, пурпурно, та дори и електриково.

NYmakeup2
style-is-style.tumblr.com

7. Около коледните и новогодишни празници има много поводи за събирания, фирмени партита, семейни вечери, новогодишни купони и тн. Това са случаи в които може да се поглезите с един красив грим и да заложите на зеленото и златистото. Пробвайте сенки за очи с металически отблясъци. Тези сенки са високо покривни и имат мека текстура. Придават на очите допълнителен блясък и чар.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:wanderworldwonderlust.tumblr.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply