Красива декорация за банята

Ако сте от хората, които обичат свежите и нестандартни идеи, днес ви предлагаме една много свежа декорация за банята или тоалетната.

Да организират и разкрасяват дома си е любимо занимание за повечето домакини.Ето една чудесна идея как от тенекиени кутии да направите прекрасни поставки за хавлиени кърпи. Трябват ви само няколко кутии, бои, хартия, лепило, правоъгълна дъска, няколко малки пирона и цветен не много дебел галон.

Какво трябва да направите:

Вземете една кутия и я облепете  с хартия /може да сте подбрали цветна хартия съобразена с световете в помещението/. Залепете  цветния галон по цялото продължение на отвора, така едновременно ще закриете следите от отварянето на консервата и залепената хартия. След което ако хартията е бяла може да нарисувате цветя или друга картинка по ваш избор. Оставете да изсъхне, докато чакате боядисайте дъската в подходящи цветове. Хубаво е основата да е светла за да може да се откроят кутиите след като ги заковете, а отстрани може да боядисате с по-тъмен цвят, така ще се получи като рамка и ще бъде много красиво. След като вече боята е изсъхнала може спокойно да заковете с малки пирончета кутиите върху дъската. Може да ги разположите хоризонтално, вертикално или по диагонал, а може да ги наредите така, както е показано на снимката. Избора е изцяло ваш. Развихрете въображението си!

WCdecoration

Нищо сложно, но много оригинално.

 

снимка: Pinterest

източник: ladymagazine.bg

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply