Коя е точната рокля за теб?

Всяка жена е различна, уникална, красива с индивидуалните си черти, но не всяка жена се харесва такава, какво е. Много момичета смятат, че телата им могат да изглеждат и по-добре. Някои тренират, спазват режими и диети, а други просто се оплакват. Дори и да не бездействате, а да сте започнали операция „стройна фигура”, няма как да получите резултати веднага. Това е проблем, особено през лятото, когато времето изисква по-малко дрехи и повече рокли. В зависимост от фигурата си, всяка дама може да прикрие недостатъците си и да бъде ослепителна и секси. По тази причина, ще ви разкрием няколко хитринки, с които ще събирате всички погледи, разхождайки сте с новата си рокля.

За всички миньончета – в никакъв случай не обличайте дълги рокли, те ще скрият тялото ви. Вие сте малки и нежни, една по-дълга дреха ще придаде допълнителна тежест на фигурата ви и няма да направи добро впечатление. Решението за вас е късата рокля, която подчертава сексапила ви. Ще добавим и високите токчета, с които едно миньонче ще изглежда зашеметяващо до гаджето си, защото няма опасност да е по-висока от него.
dress
Дамите, които имат правоъгълно тяло, тип момчешка фигура, трябва да заредят гардероба си с рокли, които създават усещане за повече женственост и апетитни извивки. За вас – събрана талия! Изберете закачливо съчетание от различни нюанси и багри, като е добре цветът на горната част на роклята да е в контраст с този на долната.

За благословените с тяло тип пясъчен часовник ще кажем, че могат да облекат каквото си поискат, за предпочитане показващо красивите ви извивки и разкриващо цялата прелест на тялото ви. Разхождайте се и събирайте погледите на околните, които благородно ви завиждат. Подберете дрехи, прилепнали по вас, панталони с прав силует, поли и рокли, които падат свободно надолу, колани, които акцентират върху талията.

Момичетата с крушовидна фигура, трябва да подчертаят само бюста си. Подберете рокля, която прикрива дупето и ханша и оставете на пищните си форми да съберат овациите. Това може да направите с кръгло деколте, тениски с изрязани ръкави, блузи с много елементи в различни цветове, дънки с прав силует или тъмни панталони.

„Ябълките”  ще посъветваме да изберат едноцветна рокля, която има висока талия и подчертава бюста. Тя се разширява надолу, така че на показ ще излезе само най-доброто. Направете това с V-образно деколте, ефирни потници и блузи, които се разширяват, големи масивни бижута, широки панталони.

Жените с „бананова” фигура имат тяло, при което талията едва се забелязва. Горната и долната част на фигурата им почти съвпадат. Тук проблема се решава с дрехи, които ще накарат частите на тялото да изпъкнат и ще придадат усещане за нежна и тънка талия. Това става с поставянето на колани под бюста, тениски и блузи с къдрици, подплънки, чупки и т.н., прави панталони с декорации, копчета и много джобове.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: Pinterest

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply