Колко сладка и изкушаваща си според зодията

От незапомнени времена се знае, че страстта на жените е шоколада, но страстта на мъжете са…разбира се ЖЕНИТЕ!!! А какво ще стане, ако ги обединим в едно? Една много прекрасна комбинация.

Но само внимавайте! Защото с грешния подход и сладкото може да горчи. Нека видим представителките на всяка една зодия колко са сладки и изкушаващи.

 

Елемент Огън: Овен, Лъв Стрелец. Тези огнени жени могат да бъдат оприличени на сладкиши, които са направени в следствие на висока температура. И страст!

 

Овен – Горещ шоколад! Сексапилна и вълнуваща, тя трябва постоянно да е под нажежаване, за да има интерес. Тя не е десерт за всек и! А само за любителите на тръпката, емоцията и силните усещания.

 

Лъв – Карамел! За да се насладиш на неповторимия вкус на карамела, трябва да имаш търпение в приготовлението! Да действаш внимателно, фино, нито прекалено бързо, нито прекалено бавно. Ако си изиграеш картите правилно, ще имаш не само божествен вкус в устните, но и най-прекрасната украса в живота.

 

Стрелец – Аеро шоколад! Този вкус може да се сравни само с вкуса на шампанското. Нещо, което създава празнично усещане на фона на сивото ежедневие. Той носи посланието на буйния темперамент, на блясъка, но и знае как да гали сетивата!

 

Елемент Земя: Телец, Дева, Козирог. Земните дами спадат към сладкишите с нотка на изненада. Сигурен си, че вкусът ще е нещо обичайно, но щом отхапеш, откриваш една много интересна комбинация, от която трудно можеш да се откажеш!

 

Телец – Шоколад с кокосов пълнеж! Нежна, ароматна плънка, която бавно, но категорично завладява сетивата. Няма начин да се окапеш с нея, защото тя не губи самообладание, не се разтича напосоки, а следва плътно своята цел.

Дева – Шоколад с орехи! Твърд десерт и не винаги ще успяваш да отхапеш от първия път! Възбуждаща недостъпност, предизвикателство с божествен вкус. Но внимавайте с хапката, тя може както да ви разтопи от удоволствие, така и да ви счупи някоя коронка.

 

Козирог – Пияна вишна! Тези бонбони не са за малки момченца! А за зрели, стабилни и надеждни мъже, които могат да застанат редом то силната жена, зодия Козирог. Тя е луксозна, тя се отличава от традиционния вкус, но опияни ли те, така ще бъде за цял живот.

sweet&hot
ko-no-ko.tumblr.com

 

Елемент Въздух: Близнаци, Везни, Водолей. Въздушните дами спадат към категорията „флиртаджийски десерт“ – очарователни, изкусителни, неустоими. Но винаги трябва да бъдат опитвани с финес и да се показва явно насладата от всяка една хапка.

 

Близнаци – Бонбони Рафаело! На пръв поглед изглеждат прекалено ефирни, но още с първото отхапване виждаш, че не е така. Атрактивна външност, последвана от по-твърда вафличка и накрая невероятно нежен пълнеж. Абсолютен източник на разнообразие и страст! Който, обаче, също има непреодолима нужда от разнообразие. И страст!

 

Везни – Ягода, покрита с шоколад! Дори да не ти се яде сладко, не можеш да се сдържиш! Тя е толкова омайна, сладка и ароматна. Първата хапка е винаги божествена, но след това усещаш лекия кисел вкус на нейните изисквания. Но все пак, той няма как да помрачи сладостта, а и полезността на този изискан десерт.

 

Водолей – Целувка! Тя е различна, с едновременно царствен и семпъл вид. Едновременно твърда и мека. Едновременно засищаща и караща те да копнееш за още. Но колкото е вкусна, толкова и бързо се топи и изчезва. За да се радваш всеки ден на своята целувка, ще ти трябва огромна доза оригиналност и търпение. И да отхапваш бавно.

 

Елемент Вода: Рак, Скорпион и Риби. Тъкмо преди да ги опиташ, те могат да ти се „изплъзнат“ от пръстите. Затова, действай внимателно, но бързо, ако искаш да усетиш техния завладяващ вкус.

 

Рак – Конфитюр! Той не може да се яде просто така. Трябва филийка, а защо не и малко масло? Така и дамите от зодия Рак са нежни и уязвими, имат нужда от своята опора и сигурност, за да блеснат с най-сладкия си вкус. И не бъркайте грубо в буркана, че може да ви залепнат пръстите… за дълго.

 

Скорпион – Желе! Опърничав десерт, който трябва да ядеш само, ако не се страхуваш от изцапване или голяма хапка. Той те гали от началото до края, но от него може и жестоко да те заболи корема. Затова с дамите Скорпион трябва много да се внимава. Те са винаги в двете крайности – или носят мекота и сладост, или силни болки.

 

Риби – Сладолед! Най-любимият десерт. Който понякога води до пълна зависимост. Започваш и не можеш да спреш, дори да ти стане тежко. Тези дами винаги ще бъдат сред най-желаните и търсените. Защото привличат не само с вид, но и с чудесен вкус и аромат. Но го има и вариантът при агресивно отхапване да ви се сковат зъбите от студ. Затова опитвайте внимателно и постепенно.

 

 

 

 

 

 

източник:http://lubopitno.net/

снимка: www.dailymail.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply