Кой е най-големият женски фетиш?

Дойде време да изкараме картите на масата или по-скоро фетишите. Спираме да бъдем свенливи, тихи, скромни и наивни.Жените имат фетиши. Факт! Те са много. Факт!

Обаче кой е най-големият от тях? Въпрос, който всички търсят от много време.Фетишизмът е определян като болезнено сексуално влечение към предмети, собственост на определени хора (чанти, обувки, чорапи, мъжки слипове и др.). За да се сдобие с тези предмети, фетишистът често ги краде от собственика им. За фетишите пръв говори Фройд в „Анатомия на чувствата“. Разбира се, ние няма да третираме фетишистите като болни хора. Дори ще аплодираме искреността на много хора да споделят открито това, към което са пристрастени. За да не ви държим повече в напрежение, ще ви представим победителя. Този, по който въздишат хиляди жени.Единственият, неповторимият, уникалният… фетиш номер 1.

Големият фетиш на жените се оказа нещо, което го е имало от хилядолетия и ще го има години напред – мъже в униформи. Да, с кубинки, палки, белезници и пистолети. Да, с пожарникарски кранове, катарами ,шапки. Да, с тъмни очила и тежки парфюми.

45f

снимка:http://media-cache-ec0.pinimg.com

Според много психолози това се дължи на връзката униформа – власт, като по този начин жените свързват мъжа със сила и величие. Т.е. ефект на „лошото момче“. А, всяка жена иска да бъде с лошо момче, поне веднъж.

 

 

източник: beU.bg

 

No Comments Yet

Leave a Reply