Кои са упражненията с които можем лесно да изгорим излишните калории?

Спорта е част от живота ми от както се помня. Никога не съм залитала в крайности, но силно вярвам, че ако искам да се чувствам добре в кожата си, да имам самочувствието което искам, то не мога да мина без спорт, правилно хранене и достатъчно сън.

Много от вас ще си кажат – „Нямам достатъчно воля, това не е за мен и тн. „. Повярвайте ми не е нужно много. Важно е да изградите правилните навици. Да научите организма да се храни чисто, да правите ежедневно не много, но ефективни упражнения и да спите поне 7-8 часа на денонощие. Това със съня за мен е най-трудно, тъй като съм майка 24/7 и често ми се налага да ставам нощно време, но въпреки това се опитвам да наваксам 😉

На картинката виждате комплекс от упражнения, които са със средно ниво на трудност и съм сигурна, че повечето от вас няма да изпитат особена трудност при изпълнението им.

fat-burning-complex

Ако сте по-напреднали и спортувате често препоръчвам да правите 5 кръга по 20 повторения на всяко упражнение.

Ако сте начинаещи не претоварвайте тялото. Започнете с 2-3 кръга с по 10-15 повторения. Също така е много важно да разгрявате добре преди да започнете самото натоварване и след като приключите да разтягате добре за да не си докарате някоя тежка мускулна треска.

Успех момичета и ако имате нужда от лична програма за чисто хранене и упражнения не забравяйте да ни пишете на  info@ladymagazine.today.

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today 

снимка: http://d4fs.com/

No Comments Yet

Leave a Reply