Кои палта ще са на мода тази зима

Момоичета, знаете, че дрехата, която показва дали сме в крак с тенденциите през есента и зимата е палтото! Или така да го кажем: „По връхната дреха ни посрещат, по стила, който се крие под нея, ни изпращат“…

Ок, пошегувахме се малко, но сега не на шега ще ви запознаем с най-актуалните тенденции при палтата за есента и зимата на 2013…

Пухкавите палта

Те определено са хит този сезон, така че смело можете да заложите на тях. Актуални са както елегантните кожени палта, така и по-закачливите от изкуствени материи.

Coat3
marissacollections.com

Палта в милитъри стил

Лошите момичета, които си падат по бунтарската визия, могат да заложат точно на тях. Палтата в милитъри стил щурмуват модата с пълна сила този сезон. Така че предайте се на шикозния им стил!

Coat6
soullovelyfashion.tumblr.com
Coat7
myfashion-diary.livejournal.com

Мъжки палта в женски вариант

Определено това са едни от най-атрактивните и интересните предложения за сезона. Дизайнерите ни предизвикват да си „откраднем“ типичните елегантни палта от мъжкия гардероб. И честно казано, вталеният им вариант е доста секси! Още повече, че освен класическите тъмни цветове, актуални са и по-женствените варианти като червено или розово.

Coat1
thebestfashionblog.com

Палта с фигурални или животински мотиви

Те са шик. Адски шик! Освен това са смели, атрактивни и много модерни. Какво повече ви трябва, за да заложите на тях?

Coat2
ko-te.com

 

Кожени палта

Да не забравим добрата стара кожа. Природозащитниците години наред водят битки с модната индустрия в тази посока, но въпреки това този тренд си остава от онези вечните, на които модата не им минава никога. Този сезон дизайнерите са включили кожа не само при връхните дрехи, но и при аксесоарите. Така че смело залагайте на кожените палта ;), има голямо разнообразие от цветове и модели.

Coat4
la-advertising-photographer.com

източник: ladymagazine.bg

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply