Кои грешки не би могла да прости жената

Влюбване, любов, дълбоки чувства, брак, романтика, хармония… ах колко е хубаво, но докога. Една връзка минава през много трансформации във времето. За да се радваме на дълга хармонична връзка е необходимо да израстваме заедно, да се преоткриваме непрекъснато с пратньора и даопознаваме новото Аз. Наред с това в една връзка романтиката и хармонията често могат да бъдат нарушени от грешките, които се допускат както от мъжете, така и от жените. Грешките са естествено явление в отношенията между силния и слабия пол, но и при тях има граница, при прекрачването на която може да има разрушителни последствия за връзката.

 

Ето някои от основните грешки, които една жена трудно би могла да прости, или изобщо не.

 

Изневяра

Когато една жена е сериозно ангажирана към партньора си, изневярата е грешка, която тя би простила много трудно. Подобно на някои мъже, жените също не биха искали да споделят с друг половинките си. Ако сексът не е задоволителен, причината е може би защото няма добра комуникация между партньорите. Изневярата не решава проблема, а го задълбочава.

 

Потайност

Премълчаването на желания, събития и т. н. винаги оказва негативно влияние върху връзката. В една връзка трябва да има споделяне и прозрачност. Да могат да се обсъждат всякакви теми, като се намери точният език за това.

 

Лъжа

Лъжата е втората голяма и почти винаги непростима грешка, която мъжете допускат във връзките си. Рано или късно истината излиза наяве, но вие вече сте засегнали нивата на доверие на партньорката си. Затова скъпи мъже бъдете внимателни и се замислете преди да започнете някоя опашата лъжа, за да не съжалявате горчиво после.

 

Не я подкрепяте

Ще има много моменти в които любимата ви ще се нуждае от вашата подкрепа. Ако тя усети, че не сте зад нея, ако се озове сама срещу грижите и проблемите си, това би оставило траен белег върху връзката ви. Ако не подкрепяте нейното мнение или позиция по даден проблем, поговорете и дайте съвет, но не бъдете пасивни и незаинтересувани. Връзки, в които мъжът не е подкрепа за половинката си (съответно и тя за него) обикновено се разпадат. Запомнете, че всеки път, когато я отхвърляте я учите да се справя сама и няма да е далеч момента в който тя ще ви изпревари в развитието си и вие ще сте този, който има нужда от подкрепа и съвет.

 

Забравили сте за рождения й ден или за годишнината от сватбата

Дамите са сантиментални същества, държат на празници, спомени, романтика. Забравянето на рождения ден е една от най-големите грешки, които мъжете допускат. Жените трудно прощават това, и със сигурност не забравят подобни грешки. Жеста към любимата ви жена може да е малък, но за нея има голямо значение. По този начин показвате отношението си към нея.

 

Зарязвате я на празници

Голяма грешка, която показва незаинтересуваност към половинката ви. Ако нямате наистина основателна причина, която да ви отдели на големите празници от любимата, това е непростим ход от ваша страна.

 

Сравнявате я с майка ви

Да бъдеш домакиня, съпруга, майка и да се стремиш да имаш успехи в кариерата е нещо, с което жените трябва да се справят. От друга страна малко мъже оценяват тази многофункционалност на половинките си и често правят глупави коментари, сравнявайки кулинарните способности на съпругите си (най-често) с тези на майка им. Това е непростима грешка! Момчета, ако толкова ви липсва мама си стойте при нея 😉

 

Сравнявате я с бившата

Никой не би искал да бъде сравняван с бившата половинка. Подобни сравнения отдалечават партньорката ви от вас, ето защо, когато влизате в нова връзка, не допускайте тази непростима грешка. Не можете да прегърнете спомена за миналото, затова по-добре да се съсредоточите в настоящето, пък знае ли човек- то най-вероятно е много по-добро!

 

Не задоволявате сексуалните й нужди

Мъжете често могат да бъдат егоисти и в леглото. Претупването на любовната игра, бързането, незачитането на сексуалните желания на партньорката, са грешки, които дамите трудно прощават. Споделяте,питайте, интересувайте се от това какво харесва в леглото вашата партньорка, защото в крайна сметка вие ще сте този който ще се чувства прекрасно от крайния резултат.

 

 

 

източник: http://www.az-jenata.bg/

снимка bcr8tive

No Comments Yet

Leave a Reply