Когато годините нямат значение…

Тя е Ясмина Роси. Една жена на 59!

Да, правилно прочетохте, и какво от това! Често пъти ЕГН-то няма значение, всичко е в духа на човек, неговата емоционалност и разбирания за живота.

JR-8

Защо искам да ви разкажа историята на тази жена?

Преди няколко дни, спортният директор на Академия за Красота и  моя приятелка Люба ми пусна снимка на красива жена с дълги бели коси, която изглеждаше невероятно въпреки възрастта си с въпрос – Можем ли да изглеждаме и ние така на 70 г.? – Аз мисля, че ДА!

Jasmina-horz

Противно на очакванията кариерата на Роси започва в края на нейните 20 години, тогава когато повечето манекенки се оттеглят от активното моделство. Когато се говори за нея, хората често казват, че тя е жена, умело победила хода на времето и напълно разбила всички правила в модния свят.

JR-7

Нейният голям успех идва, когато тя е в процъфтяващите си 45 години и се мести в Ню Йорк. Появява се като рекламно лице на Macy’s, AT&T, Mastercard. Именно тези ангажименти прославят Ясмина Роси и ѝ носят слава на възраст, когато хората често започват да я губят, когато става дума за моделство. Нейните години, клонящи към 50-те обаче я „благославят“ с работа на пълен работен ден като модел за Marks & Spencers. Понастоящем тя работи за няколко модни бранда, а портфолиото ѝ е по-богато от на някои известни модели.

JR-5

Каква е тайната зад тази „недокосната“ от времето красота? Ясмина твърди, че няма тайна. Пред списание Sunday Times тя разказва,че просто се храни с органична храна, още преди това да се превърне в тренд. Разказва, че ексфолира кожата си със зехтин и захар всяка седмица, а всеки ден изяжда по едно авокадо.  Като допълнение към перфектната фигура, Роси е фотограф, а в свободното си време обича да прави керамика. Или с други думи казано, жена която храни душата си, правейки това, което най-много обича!

JR-4

Ето мили момичета, видяхме че не е трудно!

Лично според мен красотата на една жена е лично себеусещане. Грижете се за себе си. Отделяйте, макар и малко време всеки ден за вас, правейки това, което обичате. Така ще запазите сила на духа, състояние, което ще ви се отблагодари в годните. Поддържайте енергията си като жена на високо ниво. Красотата не се изразява в скъпи вещи, красотата е преди всичко уважение към самата себе си. Дайте си внимание, подарете си незабравимо изживяване, бъдете насаме със себе си и се опознайте! Разберете какво е онова, което ви прави истински щастлива и го правете по-често! Хранете се чисто и се обличайте със стил! И помнете, носете една невидима корона независимо през какво преминавате!

Целувам ви мили дами и не забравяйте да блестите всяка по своему 😉

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today

снимки: Pinterest

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply