Как мъжете изразяват любовта си

Случвало ли ви се е да се чудите дали любимият ви мъж още изпитва силни чувства към вас? Или пък симпатягата, на когото сте хвърлили око, има някакви по-интимни намерения? Имайте предвид, че доста от представителите на силния пол не изразяват любовта си с думи! Така че, ако чакате да настъпи момента, в който той ще ви гледа в очите, ще гали косите ви и ще ви разказва нежно колко много сте променили живота му и колко много ви обича, ще има бая да си чакате.

 

Затова, най-добре да следите действията на вашия любим и да си вадите изводите от тях. И тъй като мъжете са различни, съответно и изразяват чувствата си по различен начин, имаме жокер за вас. Вижте как изразяват любовта си представителите на различните зодии.

 

Мъжът Овен

Представителите на тази зодия са доста спонтанни. Те изразяват точно това, което чувстват в съответния момент. Което ще рече, че веднъж може да са доста хладни, а в следващият момент да ви целуват като за последно. Причината за това е, че може би първо сте ги отблъснали с дума или държание, а след това сте направили нещо мило (или пък просто им е минал ядът).

Доказателство за любовта на Овена са многобройните подаръци, които ще получите от него. При това няма да са никак евтини. Огромни букети, скъпи парфюми, скъпи бижута, роклята, която само веднъж сте споменали, че ви харесва… Или ще ви звънне и ще ви каже, че след 30 минути идва да ви вземе, без да спомене къде ще ходите. Естествено, ще ви заведе на някое прекрасно място и ще ви подари страхотен ден. Той обича да радва хората, на които държи и това е неговият начин.

Рядко ще чуете дълбока реч за любовта от него. Най-много, ей така, между другото, ще ви каже: „Е, ти нали си знаеш колко много те обичам.“ Другото доказателство е това, че ще ви помага за всичко и по всяко време. И то без да го молите!

 

Мъжът Телец

Когато са във връзка, тези мъже не се притесняват да говорят за чувствата си.Ще ви казват често: „Обичам те!“, но и няма да ви спестят критиките, ако нещо във вас ги отблъсква. Ако сте още на ниво флирт, ще познаете, че изпитва нещо по-специално по страхотните срещи, на които ще ви води. Скъпи ресторанти, изискана храна, качествено вино, винаги ще носи цвете…

А дори и да сте години наред заедно, той все още ще ви държи ръката, ще ви гледа в очите и ще ви казва колко сте красива. Така обича мъжът Телец – дълбоко и явно. С едно условие, обаче – вие да показвате искрена благодарност за отношението му и да му отвръщате със същото. Ако сте жена, която си пада по лудите скандали и му правите саркастични забележки пред други хора, бъдете сигурна, че скоро любовта му ще изчезне. Да, той може и да остане с вас, но това ще е само навик или привързаност. Ще си ходи по други жени, а при вас ще се прибира по задължение.

 

Мъжът Близнаци

Ако мъж Близнаци изпитва любов към вас, то няма начин да не го усещате. На тях им личи по всичко, което правят. Постоянни комплименти, малки подаръчета, дълги разходки, дори вкъщи, пред телевизора, ще държи ръката ви и ще я гали. Рядко ги избива на лирични откровения, но все пак и това се случва.

Само трябва да знаете, че при тях настъпват едни особени моменти на отчуждение. Пак се държат добре и мило, но няма да искат интимна близост. Това е опасен период, защото тогава Близнакът е раздвоен. Дали, защото има много проблеми, или защото се е увлякъл по друга жена, не е толкова важно.Важното е точно сега да му окажете най-голяма подкрепа и да не го обвинявате (макар, че ще ви е трудно). В противен случай може да го загубите завинаги.

 

Мъжът Рак

 

Тези мъже са доста интересни. За тях всички знаем, че са адски романтични, само дето има едно голямо НО…

Мъжът Рак ще ви накара да се чувствате като принцеса от приказките в началото на вашите отношения. Ще ви пише стихове, ще пропътува големи разстояния, за да е с вас, ще пренебрегва всичко и всеки в името на вашето щастие. Ще ви казва: „Обичам те.“ почти постоянно. Но, с течение на времето, това ще се промени и то по доста странен начин…

Често при мъжете Раци силната любов се изразява в… лошо държание! Същият този принц, който до вчера ви пееше под прозореца, днес се отнася грубо и провокативно. Това е така, защото сте се настанили трайно в сърцето му и най-вероятно с нещо сте го накарали да се чувства по-малко обичан. За да избегнете подобни неприятни моменти, първо не му се връзвайте! И второ, постарайте се да му покажете колко много сте влюбена в него и, че за вас не съществуват други мъже.

 

Мъжът Лъв

Мъжът Лъв обича и с действия, и с думи. Той е като рицар от Средновековието, който е готов на всичко за своята дама. Ще ви обсипва с комплименти и подаръци. Пред хората ще разказва колко невероятна жена сте и колко се радва, че ви има.

Ако сте от доста време заедно, ще ви се наложи да се сблъскате с агресията му. Но тя ще се появява само, когато сте на път да направите непоправима грешка или когато сте настъпили силно егото му. Но въпреки тези дрязги, той няма да спре да ви повтаря, че ви обича. Ще се грижи за вас, ще ви носи на ръце, изисквайки само любов и разбиране.

А, и както може би знаете, Лъвовете са обсипани с женско внимание, затова само фактът, че сред многото е избрал вас, трябва да ви говори достатъчно за силните му чувства.

 

Мъжът Дева

Много лесно можете да познаете дали мъж Дева е влюбен. Той по принцип е привърженик на правилата. Значи всичко се прави по точен и ясен начин и, ако не го вършите така, той веднага ще започне с критиките. Настъпи ли момент, в който спре да го интересува дали същото това нещо е направено както трябва или, дали изобщо е направено. Ако забележите, че той самият е станал по-весел и се държи по-непринудено, значи е влюбен!

В кого, също лесно се познава – в тази жена, към която се държи по-добре от всички останали. Когато Девата обича, той държи избраницата му да се чувства максимално комфортно. Ще я защитава, ще се грижи за нея, ще прави неща, които досега не е правил за никого. Освен това задължително ще й купи някакъв подарък, най-вероятно бижу.

Във връзката доказателство за любовта му е… самата връзка! Девата няма да поддържа сериозни отношения с жена, към която не изпитва много силни чувства. Ако любовта му към вас изчезне, то и вие съвсем скоро ще я последвате…

 

Мъжът Везни

Макар доста романтични и разбрани мъже, те често са разкъсвани от съмнения.Но не толкова в самата любов, а в човека, на когото я дават. Тези мъже наистина са способни да направят щастлива жената до себе си. Но при условие, че тя прави същото за тях. Търсейки баланс, те ще изразяват любовта си по начина, по който ще го прави и тя. Което ще рече, че ако вие сте по-сдържана и не толкова любвеобилна, след съвсем кратко време и той ще започне да се държи с вас така.

Влюбеният мъж Везни си личи по много неща – от блестящия му поглед – до факта, че всичко върши с песен на уста. В дългата връзка доказателство за любовта му ще са приятните и романтични изненади. Вие се прибирате скапани от работа, а от вратата усещате аромата на нещо вкусно, масата е сервирана, свещите са запалени и звучи приятна музика. Или ще ви събуди с горещо кафе и закуска в леглото.

Освен това той често ще ви казва, че ви обича. Стига обаче да сте му показали, че ви е приятно да го чувате. В случай, че няколко пъти подминете нехайно думите му, едва ли ще ги чуете пак.

 

Мъжът Скорпион

Ако мъж Скорпион се влюби, ще станете свидетел на арсенал от романтични „оръжия“. Подаръци, комплименти, подвизи на публично място, романтични пътувания, хиляди смс-и… Той държи да има това, което иска и няма да се спре пред нищо!

Може да сте сигурни, че ви обича, ако е все така страстен към вас. За Скорпиона любов без секс не съществува. В случай, че отдавна е спрял да ви желае, имате основателен повод за съмнения. И обратното – милите жестове може и да са понамалели, но ако все още при вида ви в оскъдно бельо се побърква от страст, няма за какво да се притеснявате.

А, имате и един много силен коз – Скорпионът е болезнено откровен. Така че съвсем спокойно можете да го попитате дали ви обича. Ако отговори категорично: „Да!“, значи това наистина е така. В случай, че отбегне въпроса ви или отговори уклончиво, може би чувствата му не са толкова силни.

 

Мъжът Стрелец

Тези мъже обичат силно и от цялото си сърце, само дето могат да ви разлюбят за по-малко от ден. Това е така, защото имат голяма нужда от емоция. И, когато нещата във връзката поохладнеят, те се втурват през глава да търсят нови страстни изживявания.

Дали ви обича ще разберете по начина, по който говори за вас. Стрелците поставят на пиедестал жените, към които има силни чувства. Говорят за тях така, все едно са богини – най-красивите, най-умните, най-способните, най-добрите в кулинарията, най-добрите в стила на обличане… Е, да, имат си няколко недостатъка, но то пък кой ли няма?!

Друг силен признак за чувствата им е ревността. Ако вашият Стрелец е спрял да се интересува къде сте и с кого, твърде вероятно е да е поохладнял към вас.

 

Мъжът Козирог

Влюбеният Козирог едва ли ще ви шашне с романтични подвизи. Или поне няма да са прекалено „лигави“ – като картичка във формата на сърце или легло, поръсено с листенца от рози. Доказателство за любовта му първо ще намерите в това, че няма да се спре пред нищо, за да ви има. Дори да сте го отблъснали няколко пъти!

Тези мъже са доста интересни от гледна точка на това, че много жени са минали през леглото им, но, когато видят Единствената, разбират, че е тя само за няколко секунди. И, съответно насочват всичките си усилия да я спечелят. Точно това е и доказателството за неговата любов, ако сте сериозно обвързани. Вие за него сте Единствената и той вече си прави планове за брак и деца. И обратното – ако се виждате от време на време и то предимно за секс, не се и надявайте на нещо повече от негова страна.

 

Мъжът Водолей

Водолеите много трудно признават, а още по-трудно показват любовта си. Често ще ви се струва, че имат само приятелски чувства към вас. Един ден ще ви обръщат цялото си внимание, на другия ще ви подминат с едно вяло: „Здравей!“

Не е лесно да се надникне дълбоко в душата им. Може би най-явният признак за любов е фактът, че прекарват доста време с вас. Защото те обичат разнообразието и не се задържат дълго на едно място, ако нямат основателна причина да го правят.

 

Мъжът Риби

Въпреки, че са доста романтични, мъжете Риби не обичат много да говорят за любов. Те предпочитат… да пишат за нея! Така че нищо чудно редовно да получавате мили съобщения, бележчици или да видите червено сърце, постнато на стената ви. Тези жестове са категорично доказателство за силните му чувства!

Освен това, те много се раздават за жената до себе си. При това безкористно. Склонни са към компромиси и биха простили почти всичко в името на любовта. Разбира се, ако преценят, че си струва.

 

 

 

източник: beU.bg

snimka:http://ideas.thenest.com

No Comments Yet

Leave a Reply