Как да уголемим устните си

За да е  красота  ни в безупречен вид и да сме със самочувствие има редица фактори, които си взаимодействат. При нас жените, устните са нещо специално и повечето дами държат да са перфектни. Няма как да е по друг начин, тъй като именно устните са виновни за много мъжки фантазии. Научно е доказано, че една не малка част от мъжката половина на света когато срещнат една дама първо я поглеждат в устата.

В последните години се наложи една постоянна тенденция на “пухкавите устни“. Повечето компании разработиха стотици варианти на специални глосове с увеличаващ обем, а милиони жени по целия свят прибягват до филъри, силикон и други подобни създаващи обем вещества. “Пухкавите устни“ не само придават секси вид, но някак модните тенденции ни понесоха в тази мода.

lips1

Ако не искате да се подлагате на интервенции, ето няколко съвета как да само с три стъпки да придадете необходимия обем на вашите устни:

1. Първата и основна стъпка е да ексфолирате устните много добре преди да поставите какъвто и да било продукт върху тях. Това е един процес при който отстранявате мъртвите клетки от устната. Става много лесно и би трябвало да го правите докато измивате лицето си и го подготвяте за грима. използвайте четката си за зъби или ексфолианта за лице, разтъркайте добре за около 2-3 мин. всяка устна и след това измийте лицето с хладка вода.

 

2. След като приключите с ексфолирането, трябва да поставите витамин А,С или Е. Препоръчваме ви ги защото имат високи количества хилуронова киселина, която придава нужния обем на устните. използвайте натурални и по-светли  цветове  при червилата и  глосовете, така визуално ще уголемите устните. Избягвайте тъмните цветове освен ако не искате да постигнете обратния ефект.

 

3. Ако искате да постигнете естествено излъчване изберете червило или глос в цвят близък до естествения цвят на устните ви.

 

 

Е дами! Следвайте тези три стъпки и ще се радвате на секси пухкави устни, на които нито един мъж не би устоял 😉

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply