Как да съблазняваме – част 1

Получавам купища имейли от жени, които питат едно и също: как да го накарам да се обади след среща, която уж изглеждаше перфектна. Или пък: как да го мотивирам да вдигне телефона, когато му се обаждам за n-ти път да го питам защо го няма никъкъв напоследък? Как, как, за бога, да накараме мъжете да ни преследват?Тези жени са объркани и не могат да си обяснят защо мъжете, които харесват, не им обръщат внимание, докато онези, които не понасят, просто не се отлепят от тях.
Авторките на имейлите вече са опитвали да се държат с мъжете като малки, сладки котенца, пробвали са и да бъдат непристъпни като ледени кралици… Но въпреки това единственото, което ги преследва, е тяхната собствена сянка.

От една страна, се проповядва, че мъжете имат крехко его, което трябва да галиш, докато лапите ти хванат мазоли. Учат ни да цупим сладките си устнички и да ахкаме и охкаме при всяка негова крачка. И още: никога не изтъквайте грешките му и крийте интелекта си, ако „за нещастие“ сте родена с такъв! Когато му казвате нещо неприятно, опитвайте се да го омекотите с нежното си „котешко“ мъркане. Накратко: лягате на земята, преструвате се на умряла и не забравяте да реагирате с едно нежно мъррррр, всеки пък когато той пита дали сте още жива.

На другия полюс непрекъснато ни повтарят, че мъжете тичат след кучки, дегизирани като сирени. Възхищават се на жени, които запазват своята сила и независимост и правят мъжете роби на благоволението си. А за да се превърнете в кучката, за която мъжете се редят на опашка, трябва да се държите хладно. „Отсвирвай“ го непрекъснато! Не му показвай какво чувстваш – действай така, сякаш другите неща са много по-важни от него! С други думи прави се на абсолютно недостъпна, преструвай се, че не харесваш мъже и те ще тичат на рояци след теб.

suduction1
Pinterest

Ако не знаех със сигурност, че тези съвети идват от някои много объркани и наранени жени, щях да вдигна ръце и да си намеря друга кариера. В първия случай вероятно става въпрос за „добрата“ Пепеляшка, която има толкова ниско самочувствие, че е готова да преподреди целия си живот около даден мъж и да се държи като безпомощното му чираче. А вторият тип съвети трябва да са творение на някоя Злобара Де Мон, която е преживяла много разочарования и иска да си върне на цялото мъжко съсловие. Гарантирам ви, че ако следвате и двата типа наставления, всички замесени ще пострадат. Резултатът от тези „мъдрости“ е, че жените, които вярват в тях, се събират или с глезльовците на мама, или с някакви си досадни неудачници. А най-лошото е, че те никога няма да намерят истинската любов, докато се преструват на нещо, което не са.

Но има една тънкост, която много жени не знаят и мъжете никога не ни казват. А именно: господата обичат илюзията, че те са ловците и изпитват силна тръпка при преследването на някоя жена лисичка. Ето защо, за да накарате мъжете да ви гонят, трябва да имате лисичи хитрини в женския си арсенал. Добавите ли малко изненада към играта, повечето мъже ще започнат да гледат на нас като на апетитен дивеч.

Женските „хитрини“ имат универсална привлекателност. Всъщност хитрината се различава от „триковете“ или откровената измама. Тя представлява малко игривост, плюс щипка мистерия. Създава усещане за свежест и новост – а желанието за тези неща, знаем, е програмирано в гените на мъжете.

Хитрината се използва, за да създаде интрига: с всеки протяжен поглед, с всяко изражение на лицето, с всяко движение на тялото вие го карате да се чуди как точно е устроена личността ви и какво се върти във вашата „секси“ главица.

автор на материала е Милена Динкова – консултант успешни връзки
За повече информация и връзка с нея: www.uspeshni-vrazki.com
снимка: Pinterest

 

No Comments Yet

Leave a Reply