Как да си секси на Коледното парти

До Коледа остават само 10 дни и вече навсякъде кипи трескава подготовка за празника. Фирмените партита и не само те са в разгара си ..Искате да изглеждате секси и да блестите по необикновен начин ? Има начини да се почувствате по-уверени в себе си, така че на празничен купон да бъдеш ЗВЕЗДА

Повярвай в себе си
Първата и най-важна крачка да се почувстваш по-секси е да бъдеш по-уверена. Трябва да знаеш, че вътрешните ти усещания и нагласи се отразяват и на твоя външен вид и отношението на хората към теб. Ако ти се чувстваш красива, такава ще изглеждаш и в очите на хората, ако се чувстваш секси, и другите ще те мислят за такава! Разбира се, не те караме да нямаш ясна представа за себе си и да се вземеш за секссимвол, на който никой не би устоял… В никакъв случай като те подканваме да бъдеш по-уверена, нямаме предвид да станеш надута, високомерна и без ясна преценка за истинското си излъчване и визия. Намери границата и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.

SEXYinRED
she-crab.tumblr.com

Поглези се
Формулата да се почувстваш по-секси понякога може да се окаже много по-лесна, отколкото предполагаш. Просто направи нещо за себе си – отиди на шопинг и си купи някоя готина рокличка; запиши си час за маникюр и фризьор. Можеш да смениш прическата си и да направиш промяна във външния си вид. Повярвай, че тази терапия ще ти се отрази доста добре. Един ден в някой SPA център също би оказал голямо влияние върху начина, по който се чувстваш.

Не допускай чуждо влияние
Изключително важен фактор, за да се чувстваш добре в собствената си кожа, е да не допускаш околните да ти влияят. Също така огромна грешка би било, ако се опитваш да подражаваш на някоя приятелка. Това, че тя се радва на внимание от страна на силния пол, в никакъв случай не означава, че ако се превърнеш в нейно копие, ще пожънеш същия успех. Напротив! Вероятността да изглеждаш смешна в очите на мъжете е доста по-голяма, отколкото да им се харесаш. А пък и дружката ти едва ли би била щастлива от факта, че й подражаваш и се опитваш да приличаш на нея във всичко. Не забравяй, че чарът на всяка жена е в нейната индивидуалност. Просто бъди себе си и ще откриеш колко по-добре приета ще бъдеш от хората около себе си!

Съвет!
Голяма част от жените имат изключително изкривена представа за това кое прави една жена секси. Е истината е, че това в никакъв случай не са вулгарното поведение, прекомерно късите тоалети и пърхането с изкуствени мигли. Мъжете признават, че сексапилът на дамата идва от нейното естествено излъчване. Еротичните им фантазии понякога можело да се отключат дори когато жената е показала само част от едното си рамо или пък ако глезените са на показ…

 

 

източник: списание Блясък

снимка:she-crab.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply