Как да си върнеш мъжа обратно?

Какво обикновено правим, ако гаджето ни зареже? Минаваме през кратка фаза на достойнство, но много бързо след това ни хваща тази на отчаянието. И се почва! Сълзи, обаждания, молби, заплахи, аматьорски поводи за ревност, драматични статуси във Фейсбук, детективски проучвания къде е, с кого и е какво прави. Но всичко това, вероятно и сами вече сте се убедили, не работи. И не само, че не работи, ами още повече го отблъсква от нас.

Тогава как да си го върнем обратно? Има един страхотен план за действие, който ви дава огромни възможности да се съберете с бившия. Но отсега се пригответе, че ще ви трябват воля и търпение.

Първо – дайте му малко почивка. А и на себе си. Поне 2-3 седмици не се чувайте с него. Ако ви се обади, кажете, че сте страшно заета и нямате време. После не връщайте обаждането. Или още по-добре – заминете за някъде. Защо това е важно? Той ще се изнерви и ще започне да се пита с какво сте толкова ангажирана. Така семенцето на ревността е посято. А това е едно страхотно начало на мисията „искам си те обратно“.

Второ – среща на неутрално място. Вие имате общи приятели и все ще изникне повод, където да се засечете – рожден ден, имен ден или просто събиране. Излишно е да споменаваме, че трябва да изглеждате зашеметяващо! Постарайте се и върху поведението си. Не обръщайте особено внимание на бившия си, но не бъдете и груба. Поздравете го, разменете няколко думи и се отдайте на забавления с приятелите си. Много, много важно е да сте усмихната и непринудена. Другото важно нещо е да излизате от полезрението му поне няколко пъти. Пофлиртувайте с приятел и го помолете да ви изпрати до вкъщи. Тръгнете си без бившия ви да се усети кога. Почти сигурно е, че още на следващия ден ще ви звънне.

Трето – далечен контакт. Вече можете да поддържате връзка по телефона, но не ежедневно. Чувайте се веднъж седмично и го питайте общи неща – как е, как е майка му, вървят ли нещата в работата. Това трябва да продължи поне 2-3 месеца. Като през същото време вие се забавлявайте с приятели, излизайте, започнете нещо ново, което да ви разсейва от мисълта да се изповядате в любов на бившия.

Четвърто – същинското действие. Време е за по-директни стъпки. Намерете си повод да го поканите у вас. Може би празник, проблем с уред или измислете нещо. Пуснете любимите ви песни, извадете няколко стари снимки, облечете нещо секси. Трябва обстановката да е лирична и носталгична. Но до там! Не му се давайте лесно, дори да започне да се умилква! На другия ден или след няколко дни го поканете на кафе или разходка. Хубаво е да има няколко излизания навън, преди отново да го поканите у вас. Но трябва добре да разберете, че освен възраждане на чувствата му, целта е и той да види във вас интелигентна, красива и забавна дама, която е чудесен събеседник. Само така целият план ще има резултат. И вече на вас оставяме да подберете момента, в който да сте по-настъпателна. Както вече казахме, поканете го отново вкъщи, излезте от банята по хавлия или се облечете оскъдно. Вие си имате вашите трикчета за съблазняване и сега е момента да ги приложите в действие.

Резултатът – почти сигурно е, че ще се съберете. Този план е труден, но пък изпробван в действителност и работи. От нас – успех!

No Comments Yet

Leave a Reply