Как да се обличаме на 20,30,40 и 50+

Колкото по-стилна и елегантна сте, толкова по-добре изглеждате и в очите на околните, независимо дали сте на 20, 30 или 50 години. Разбира се за всяка възраст има облекла, които са нетипични и недопустими, и изглеждат смешно и неадекватно, ако не съобразим облеклото с възрастта.

Вижте за различните десетилетия, през които преминава жената, кои дрехи ще са най-подходящи за нейния гардероб и стил:

На 20 години свободата в дрехите е пълна. Това е най-благодатната възраст, при която жената може да изрази себе си по всякакъв начин, с ефектни дрехи и различни стилове. Единствената особеност тук е жената да внимава да не се състари неволно, използвайки прекалено тъмни дрехи или грим. Заложете на светлите нюанси и ярки аксесоари, като тук различните принтове (змийски, тигров или леопардов) важат с пълна сила. Подходящи са също прилепнали дънки с блуза тип прилеп, обувки тип балерина или платформа тип танк.

20+
cc.bingj.com

На 30 години гардеробът на дамите се нарича “моден компромис”. През тази възраст повечето жени имат утвърдена кариера или са на път да я изградят, по-зрели са и фриволното облекло тук не е много подходящо, особено за работната среда. Основните цветове са бяло, черно, бежово, сиво, като следва да бъдат съживявани с модни аксесоари, като шал или гривна. Яркостта на цветовете трябва да е по-сдържана – например леопардовия принт трябва да е върху шала,чантата или колана, а не върху роклята или блузата.

30+
fashforfashion.com

На 40 години гардеробът на дамите се превръща в елегантен. Тук прекалено големите деколтета и ултра късите поли са недопустими, независимо от това, че на тези години все още имате страхотно тяло. Модерни са полите със средна дължина и V – образни деколтета. Специалистите съветват да се откажете от клиновете и ярките чорапогащници, като намерите начин отново да бъдете секси, но в класически дрехи.

40+
style.com

На 50+ години гардеробът вече е доста сдържан. Всяка излишна и неподходяща част може да превърне визията ви в гротеска. Не трябва да злоупотребявате с принтовете, колкото и да са модерни. Заложете на прави панталони и дълги жилетки, като нюансите трябва да са естествени. Поддържаният маникюр и грим са задължителни.

50+
mypackingstylist.com

Мили дами, знайте че една жена трябва да има стил на обличане. Това е много важно за начина по който ще бъде приета в обществото, това е нейният подпис, начина по който си изразява същността . Носете преди всичко удобни дрехи, не е необходимо да се напъхате в два номера по-тесни дрехи с идеята, че ще изглеждате по-слаби. Напротив, така ще изпъкне всичко онова, което се опитвате да прикриете. Съчетавайте дрехите които обличате по цветове, като се съобразите с вашия личен цветови типаж. Не робувайте на модните тенденции, ако някой тренд не се вписва във вашият стил на обличане просто го пропуснете. Всичко това е много важно за цялостната ви визия….

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:weddingpiconline.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply