Как да разнообразим връзката си

Как да разнообразите връзката си
Всички знаем колко са сладките първите месеци от любовта, всичко което правим с любимия човек ни изглежда забавно, интересно и ново, но след шестия месец като, че ли любовта малко по-малко умира и бива заместена от неприятния вкус на сивотата в този живот. А какво да кажем за дългогодишните бракове, в които най-интересното занимание е да се скараш с мъжа си. Скуката и монотонността убива красотата на любовта, ако и при вас искрицата любов тлее едва – едва или искате да запазите любовта силна още дълго време, то нека да ви споделим няколко идеи  как отново да бъдете интересни един за друг и да поддържате не изгасващия огън на любовта.

Започнете да излизате с нови хора

Много често влюбените двойки се изолират, особено в сила това е за българските. Едни имат финансови проблеми, други имат нужда да са по-самостоятелни и прочие. Но изолирания живот с шепа хора, които наричаме приятели не е вълнуващ. Спомнете си колко сте се радвали да се запознаете с нови хора преди, колко е сладко да има за кого да си побъбриш или просто да си кажеш „ ех Иван и Мария колко ме дразнят” разбира се това ще се стори много неприятно за някой, но това ще ви даде нови теми за разговор.

Ходете на кино и театър

Киното и театъра са уникални преживявания. Тегленето на филми от замунда и арена е готино само за новите двойки, които искат да се погушкат, за вече „поостарелите” двойки се препоръчва посещението на кино, което да ви припомни как сте се държали за ръце, защо не някоя романтична комедия, която да ви разчувства, разплаче и зарадва. Това ще доведе до появата на познати пориви за любов.

relationship1
www.nie-jenite.bg

Семейна сбирка в ресторант

Защо не веднъж седмично и вие дами да си почините от досадната кухненска работа и не предложите да правите седмични семейни сбирки (разбира се ако имате вече деца с мъжа до вас). Този метод от една страна ще ви осигури една почивна вечер в която няма да мятате тигани, ще релаксира нервната ви система, ще сплоти семейството ви като прекарате повече време с вас и най-важното вие и любовта ще сте един до друг, ще имате теми за разговор.

Разнообразие в интимния живот

Обикновено двойките, които са заедно от година и повече споделят, че правят секс един път максимум два пъти в седмицата или дори на две седмици. Не редовния полов живот може да се дължи на много причини, но една от най-важните това е монотонността в любовната игра. Ако разнообразите секса и връзката ви ще потръгне на горе. Отговора на проблемите ви е – експеримента. Ако се чудите по какъв начин да направите промяната в интимния си живот, мога да ви препоръчам да си купите кама сутра, тя дава много отговори, но и повдига много въпроси.

Който и метод да изберете , за да разнообразите връзката си няма да сгрешите, най-важното е да си начертаете схема и да я спазвате!

 

 

източник:http://tq-jenata.com

снимка:www.kanald.ro

No Comments Yet

Leave a Reply