Как да превърнем дневната си визия във вечерна

Рейчъл Зоуи казва, че модата е начинът да кажеш на света кой си без дори да се налага да отвориш устата си. В забързаното си ежедневие често пъти ни се налага от работа направо да се присъединим към някое шумно светско събитие, но обикновено дневния ни стил на обличане не се вписва с вечерната обстановка. Как лесно и бързо да претворим дневния си аутфит, така че да си зашеметяваща на партито вечерта вижте в следните  7 лесни съвета.

1. Сменете дамската си чанта с блестящ клъч. 

Знаем, че голямата дамска чанта е изключително удобна, но няма как с нея да се появите на парти по повод рождения ден на приятелката ви. Камъчета, брокат – няма никакво значение какво има по клъча ви, важното е да блести.

2. Замете жилетка си със сатенен блейзер.

Обикновено знаем каква ни е програмата за целия ден, така че спокойно може да грабнете един блейзер от гардероба и да го закачите на закачалка в колата да ви чака до момента в който свършите с работните си ангажименти и се впуснете в дебрите на нощния живот. Съчетайте го с останалите цветове от аутфита ви, но нека бъде с една идея по ярък.

3. Добави колкото се може повече аксесоари.

Преди да потеглите към някой купон сменете изчистените перлени обеци с големи и висящи, свалете часовника и сложете на негово място няколко гривни. Не забравяйте и любимите пръстени, колкото по-големи толкова по-добре.

4. Събуй равните обувки и заложи на висок ток

Излишно е да ви казваме колко секси е една дама на високи токчета. Не случайно Мерлин Монро е казала:“Дай на една жена верния чифт обувки и тя ще покори света.“

daytonight
bambi-the-style-hunter.blogspot.com

5. Покажи малко плът

През деня обикновено сме стилни и консервативни. Роклите са обрани и изчистени, ризите са закопчани до горе и прочие. Ако обаче сме решили да сме малко по-разкрепостени в най-добрия случай сме заложили на дантелена риза добре прикрита под сако. Мили дами вечерта е именно момента, когато трябва да свалите сакото и ако дантелата позволява махнете и сутиена, сложете масивни гердани и бъдете секси.

6. Сложете си ярко червило

Дневния грим винаги е малко по-обран. Всяка визия ще грейне с едно ярко малинено червено червило.

7. Заложете на ярки като цвят обувки.

Ако искате успешно да разчупите дневната визия, сменете равните черни обувки с цветни на висок ток.

 

 

 

 

източник:ladymagazine.bg

снимка:bambi-the-style-hunter.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply