Как да поставим мъжа на място?

Писнало ти е да страдаш от мъжки обиди? Време е да станеш кучка! Как да направиш това? Чети!

Защо се боят от тях: От една страна, независимите госпожици привличат жадните мъжки погледи, от друга – първото, което ние чуваме от кавалерите си при свада, е обидното “Кучка!” Интересно с какво кучките така са вбесили мъжете?

– Кучките не са свикнали да губят време за “преброяване” на мъжките психологически мазоли, по които не бива да стъпват, и за търсене на ерогенни зони, които трябва непрекъснато да се масажират. Те казват направо на кавалера си какво мислят за него – а той често не е готов за това.

– Кучките /както впрочем и “белите и добри” девойчета/ лесно разконспирират уловките и хитруванията на мъжете. За разлика от своите “добри” дружки обаче кучките не искат да се преструват, че нищо не разбират, и развенчават измамниците по пълна програма. А кой би искал да му се случи това?

– Кучките не се боят да не загубят ухажора си, защото в живота се ръководят от принципа “По-добре да си сама, отколкото с когото ти падне”. Оттук идва тяхната принципност и взискателност, които много притесняват мъжете.

– Кучките не позволяват на никого да ги манипулира. Затова някои мъжки фокуси – да предизвикат ревност, да заплашат с раздяла – при кучките не работят. Естествено това се харесва на мъжете, защото много от тях са свикнали да постигат своето именно с такива нечестни методи.

– Кучките нерядко оставят мъжете недоволни. Те категорично отклоняват предложенията, които не ги устройват, настояват за изпълнение на изискванията им, не позволяват на партньора си да се бърка в живота им. Естествено мъжът далеч невинаги може да нарече живота с кучка безоблачен и щастлив.

Защо ги искат: Кучките винаги привличат мъжете. Да се опитаме да разберем защо…

– Кучката не се стреми да направи мъжа смисъл на съществуването си. Такава жена в никакъв случай не би се обидила, ако партньорът й не успее да й отдели време и внимание – тя самата също често е заета.

– На повечето мъже не са им чужди мазохистичните наклонности: привличат ги дами, които от време на време ги обиждат. А и сексът на границата на скарването е стотици пъти по-интересен за мъжете от кротката планирана любов след вечеря.

– Кучките винаги изглеждат умопомрачително независимо от житейските обстоятелства. Защото красотата, здравето и стилът оглавяват парада на техните житейски ценности.

– Истинската кучка обича секса и никога не би се свързала с мъж, който не е способен да я удовлетвори. Ето защо партньорът на кучката може да е сигурен, че приятелката му не би имитирала орг*зъм, а през свободното си време не би чела психологически ръководства от серията “С какво да заменим интимния живот”. Следователно докато тя е с него, той с пълно право може да се смята с*ксгигант.

– Кучките не се стремят да анализират отношенията си със силния пол. Веднага след края на срещата те изхвърлят от главата си всички подробности от разговора си с партньора – както правят повечето мъже. Затова ухажорите много ценят умението на кучките да се въздържат от въпроси от рода на “Миналата седмица ми каза, че кученцето ти се страхува от мен. Имаше предвид да не се срещаме повече, нали?”

56786
blog.naver.com

Азбуката на кучките

Достойнство: не позволявай на мъжа да те манипулира и го зарежи, ако разбереш, че се отнася с теб, не както заслужаваш. Никога не го преследвай и не се опитвай да изясняваш отношенията си с него – ако той е загубил интерес към теб, това няма да ти помогне да реанимираш връзката си, а само ще удължи агонията.

Загадъчност: да бъдеш искрена с мъжа не означава да бъдеш като разгъната карта пред него и да го посвещаваш дори в плановете си за покупка на бельо. Истинската кучка оставя зад себе си къс лично пространство, в което странични хора не могат да си пъхат носа. И от това на мъжете още повече им се иска да проникнат там.

Независимост: не показвай на мъжа, че те интересува. Никога не му звъни с въпроси от рода: “Реших да те чуя как си…” или “Къде изчезна?”, дори ако той те е молил да му се обаждаш. Истинските кучки нямат нужда да напомнят на мъжете за себе си. Те са сигурни, че тях не могат да ги забравят.

Самооценка: истинската кучка си знае цената и приема мъжките комплименти с достойнство и без излишна суета. И никога не опровергава комплиментите по свой адрес.

Самостоятелност: истинските кучки са самостоятелни и не позволяват на мъжете да влияят на начина на живот и пристрастията им. Не си избират червило и прическа според препоръките на партньора си.

Хумор: кучката има прекрасно чувство за хумор, затова й стига умът да приема без
трагедии леко язвителните приказки на ухажорите си.

 

 

източник: blitz.bg

снимка:cherivalentine.com

No Comments Yet

Leave a Reply