Как да имате по-дълги и плътни мигли

Не познавам жена, която да не харесва дълги, извити и плътни мигли….просто няма такава. Миглите очертават окото, придават дълбочина на погледа. Много дами обаче не осъзнават, че за да имат точно такива мигли е необходимо да се грижат за тях. Ето няколко полезни съвета за това как да се грижим правилно за нашите мигли.

 

Не използвайте винаги извивачка за мигли

Без да ви разочароваме, но ползвайки я рискувате да намалите значително гъстотата  на миглите си.Ето защо ако можете забравете за нея за няколко дни.

 

Винаги почиствайте добре грима си преди лягане

Хайде да бъдем честни…дори и да отсраните фон дьо тена, често пъти спиралата остава :). Това обаче трябва да се промени ако искате да имате гъсти и хубави мигли. Почиствайте напълно грима всяка вечер. Оставяйки спиралата цял ден и цяла нощ прави миглите слаби и чупливи.

LASHES1

 

th07.deviantart.net

 

Чешането на очите

Вниимавайте когато го правите, бъдете внимателни. Опитайте да погалвате вместо да ги търкате силно.

 

Ползите от здравословното хранене

Няма как без това. Организма реагира цялостно, и когато се храним здравословно се отразява добре не само на тялото, кожата, ноктите и косата, но и на миглите. Яжте повече  храна богата на витамини С,Е и В, освен това опитайте се да приемате Биотин. Той провокира кожата, ноктите и косата да се възобновяват по-бързо. Страхотен е!

 

Перфектната Спирала

Ключът е да откриете спирала в която има серум за растеж. Такава спирала превръща тънки и чупливи мигли в дълги и гъсти. Този серум освен, че им помага да пораснат, той ги стабилизира и заздравява. Така, че момичета отделете време да се разходите по дрогериите и си подсигурете една такава спирала!

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

 

No Comments Yet

Leave a Reply