Как да имаме гъсти и дълги мигли

Вярвам, че всички ще се съгласите с нас, че няма по-очарователно и привлекателно нещо от жена с дълбок поглед и гъсти, дълги мигли. Такъв поглед създава усещане за нещо мистериозно и загадъчно. Ако по природа сте ощетени и нямате такива мигли не е болка за умиране. В дрогериите има достатъчно голям избор от спирали за обем и изкуствени мигли, които биха могли да свършат работа ;). Освен това има и козметични продукти създадени именно с цел да сгъстят миглите и да ускорят растежа им.

Ако имате проблем с миглите: падат, прекалено тънки са и не чак толкова дълги, колкото на вас би ви се искало можете да ги накарате да пораснат  по естествен начин с помощта на няколко съвета, които ще споделим с вас.

eyelashes2
http://www.fashionisers.com/

1. За да се радвате на дълги и гъсти мигли е много важно да се грижите добре за тях. Задължително отстранявайте всяка вечер преди да си легнете спиралата. Нанасяйте подхранващи масла, които ще ги укрепнат и ще ускорят растежа.
2. Едни от най-ефективните масла са зехтин и вазелин. Нанасяте ги вечер с масажни движения, на сутринта измийте хубаво очите за да може да нанесете спирала.
3. Витамин Е е друго много подходящо средство за растеж на миглите. Препоръчително е да го нанасяте два пъти дневно с помощта на памуче.
4. Добре известното на всички рициново масло върши чудеса с миглите. Може да го смесите с екстракт от ванилия и получената смес нанасяйте върху добре почистени ресници.

Препоръчваме ви да изпробвате всичките четири съвета, така ще видите кой от всичките най-добре се отразява на вашите мигли. Необходимо е време и търпение за да видите резултатите и най-вече постоянство. Бъдете убедени, че след няколко седмици ще имате мигли като на спяща красавица ;), за които всяка дама би завидяла!

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки:http://www.fashionisers.com/

No Comments Yet

Leave a Reply