Как да внесем колорит в дома си

Пролетта наближава и е хубаво да внесем малко уют в домовете си , като освежим интериора с ярки цветове. Подбрахме няколко идеи специално за вас, за да може лесно да създадете пролетна атмосфера ;).

На кои цветове да се спрете? Какво ще кажете за корал и тюркоаз или пък да се доверите изцяло на синьото. Не е необходимо да правите драстични реформи, доверете се на няколко свежи десена и ги комбинирайте по подходящ начин.

colour2
http://www.entirelyeventfulday.com/

Заложете на възглавници, преблицовайте диваните или само частично някое кресло. Изберете свежи рамки в същата тоналност и украсете стените.

colour1
http://www.entirelyeventfulday.com/

Килима е важна част от интериора, ако стария вече ви е омръзнал или просто не ви харесва, сменете ги с нов по възможност ярък цвят.

Пребойдисайте цялостно някой от шкафовете, които са на видно място. Изберете отново ярък цвят, това ще огрее помещението и ще внесе много свежо настроение.

 


colour3
http://www.entirelyeventfulday.com/

Може да внесете колорит и с помощта на аксесоарите. Огледала, снимки, картини, светни вази, фруктиери по масата и други подобни в ярки и свежи цветове правят чудеса с интериора.

colour4

Използвайте цветя – те винаги са източни на свежетс и добро настроение, освен това аромата им е вдъхновяващ.

colour5

Надяваме се да се възползвате от тези свежи идеи за пролетта и да внесете малко свеж полъх в домовете си 😉
източник:ladymagazine.bg
снимка:http://www.entirelyeventfulday.com/
No Comments Yet

Leave a Reply