Какво ценят жените в една връзка

За вас надали е изненада констатацията, че жените са по-чувствителни от мъжете, когато става дума за излизане на срещи? Дамите обръщат повече внимание на детайлите и не се задоволяват само с повърхностни наблюдения и чисто физическо привличане. Същевременно те се стремят да съблазняват и да покоряват своя идеален партньор. В днешната статия ще обясним някои основни неща, които всички жени ценят в една връзка.

1. Човек, който може да бъде отборен играч

Да имаш връзка означава да умееш да се сработваш с другия. Ден след ден градим хармоничен и по-щастлив свят. За една жена не е достатъчно до нея да бъде най-привлекателният човек на планетата, ако той не може да я направи щастлива всеки ден. Жената се нуждае от човек, който може да я разсмива, прави я уверена и я разбира.

Вие искате партньор, който прави живота ви по-лесен, не по-труден, нали? Човек, който не е ревнив, можете да му се доверите и не изисква от вас прекалено много. В противен случай това не е партньор, който умее да работи в екип. Той поставя дистанция помежду ви, а от това страда всяка една връзка. Не, вие търсите партньор, който споделя вашите мечти в живота и който е готов да се бори за тях с усмивка на лице, а не със сълзи.

2. Човек, който изслушва и знае как да общува

Това е важно за всяка една връзка. Двамата партньори трябва да умеят да изслушват другия и да го разбират. Те живеят заедно и градят своето общо бъдеще. Вие търсите човек, с когото можете да говорите на всякаква тема. Човек, който не изпитва страх да ви разкрие емоциите си, да ви разкаже какво го наранява и какво го прави щастлив.

Един човек, който не общува пълноценно или който въобще не го прави, е партньор, който издига стени пред вас, а трябва да отваря врати. Да живеете заедно под един покрив е невъзможно, когато липсват откритостта и общуването. Една жена се нуждае от увереност, че може да сподели на партньора си всичко, независимо колко елементарно и просто е то. Тя се нуждае от това, да бъде чута и разбрана.

3. Човек, който ви кара да се смеете и ви вълнува

Само мисълта за ежедневните жестове на партньора са способни да оживят в позитивна посока вътрешния ви свят. Една усмивка рано сутрин е като обещание за светло бъдеще. В труден момент е достатъчен само погледът на човека, който обичате, за да се почувствате комфортно. Една прегръдка вечер или пък искрен смях по време на разходка в парка са миговете, които цените най-много.

Съществуват обаче неща, които изискват практика всеки ден. Те не са плод на магия. Трябва истински да желаете да правите партньора си щастлив. Любовта и уважението се градят на това желание и трябва да работите върху постигането му всеки ден. Без мечтата да направите другия щастлив любовта си отива.

4. Човек, който е зрял, емоционално стабилен и на когото можете да се доверите

Вече знаете, че един незрял човек представлява партньор, който по всяка вероятност ще ви донесе нещастие. Той често се характеризира с това, че няма висока оценка за себе си и не можете да му имате доверие. Връзката с такъв човек е обречена да бъде токсична, тъй като в нея доминират ревността и емоционалната манипулация. Ще бъдете наказвани за всеки опит да избягате от връзката.

Вашият идеален партньор е зрял, уверен и емоционално стабилен. Нуждаете се от човек, който умее да проявява емпатия, който съзнава, че с действията и думите си може да ви нарани. С този човек вие можете да градите връзка, която е щастлива, здравословна и стабилна в дългосрочен план.

 

 

 

източник: http://zdraveikrasota.bg/

снимка: www.rougeframboise.com

No Comments Yet

Leave a Reply