Какво трябва да знаем за бельото

Психолозите твърдят „жена облечена с красиво бельо (дори и ако никой не го вижда) се чувства по-уверена, и това състояние се отразява в походката, осанката, очите, движенията и, и по този начин тя изглежда по-привлекателна в очите на срещуположния пол”.

Е дами, психолозите говорят, ние действаме. Ето няколко стъпки, за да се почувствате по самоуверена и желана:

Прегледайте бельото си. И веднага безжалостно изхвърлете от гардероба си всичко развлачено, некрасиво, впиващо се в тялото Ви или пък прано толкова пъти, че е загубило цвета си. Не икономисвайте от бельо – то е великолепен коз, който всяка жена може да вади колкото пъти си иска и всеки път да печели!

Абсолютната истина е че бельото за жените е разкош от първа необходимост! То може да Ви създаде настроение на завоевателка, достатъчно е само да го облечете!

langerie
victoriassecret.com

Много често красивото бельо има чудодейни свойства – лекува стари рани, подвига настроението (доста жени в периоди на криза са си купували точно бельо и им е ставало по-добре), придава Ви увереност и събужда сексуалният апетит на мъжете. С една дума то е подарък за душата и тялото.

Бельото е създадено, за да се вижда. То доставя на мъжете невъобразимо удоволствие и наслада. Голотата на женското тяло днес едва ли може да удиви дори и децата. Затова е в пъти по-интересно, когато нещо остане скрито. Все пак забраненият плод винаги е най-сладък.

Всеки модел на бельото съответства на определено настроение. Настроение, което можете да си създадете сами.

langerie1
victoriassecret.com

Инстинктивният стремеж към женственост ни диктува да сме красиви винаги и навсякъде. Бъдете себе си, обичайте се, ценете природната си красота, носете красиво бельо, то ще Ви помогне да скриете недостатъците и да покажете прелестите си.

Жените обичат да удивляват, да побеждават и дори да шокират. А какъв по-лесен вариант от това да облечете супер секси бельо под строгата делова рокля.

Бельото създава образ, образа диктува поведение, поведението задължава към маниери, маниерите определят човека, човека избира бельото си. Бельото отразява вътрешния мир на собственичката си, нейния характер и настроение.

Дори и фигурата Ви да не е идеална не се притеснявайте! Мъжът, който Ви обича, обича точно вашето тяло, вашият бюст, крака и бедра. И на него му е особено приятно, че Вие обличайки бельото върху себе си – се обличате и за НЕГО.

Подарете си малко лукс, купете си луксозно!

 

 

 

 

 

източник: www.5-avenue.com

снимка:  victoriassecret.com

No Comments Yet

Leave a Reply