Какво не знаем за изминаващия 9 годишен цикъл и неговите уроци?

Много хора наричат този цикъл разрушителен и труден, но всъщност той бе трансформиращ. Всеки човек срещна по пътя си предизвикателства, които носиха своите уроци. Тези, които имаха проблеми с взаимоотношенията със съпрузи и партньори, като раздели, трудни моменти, изневери и тн., урока и за двамата партньори е ПРИЕМАНЕТО и ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ. Дори и пет партньора да смениш никога няма да имаш хармонични отношения, ако не приемеш безусловно себе си и не заобичаш себе си.

В състояние на неприемане към себе си, не можеш да приемеш никой друг, какъвто и да е той. В състояние на не любов не можеш да обичаш никой и да очакваш да бъдеш обичана. Тези, които са поработили върху това със сигурност отношенията им с половинката през новия цикъл ще се издигнат на друго ниво, а свободните ги очаква пълноценна връзка. Новия цикъл ще ни тества за това колко добре сме научили уроците си от предходните години.
Доста хора срещаха трудности с парите, не случайно изминаващия вече цикъл започна със световната финансова криза. Това ни даде урок да преосмислим отношението си към парите т.е. – ОТГОВОРНОСТ! Отговорност към себе си, към това което правиш, взаимоотношенията ти с материалния свят, до колко си честен със себе си и с хората, как се отнасяш към себе си и вещите си. Парите са отговорност – да ги привлечеш, да ти служат за твоето благо и за благото на всички хора. Енергията на парите може да бъде и разрушителна. Парите могат да съсипят вътрешния и външния ти свят. Толкова много болести сега са предизвикани точно от това. Истинското направление на парите това е съзидателната енергия, защото парите са неизменен помощник на човека за достигане на целите и желанията му. В момента, в който поемеш пълна отговорност за живота си, за действията си, то парите ще са твой приятел, към който не си привързан, а взаимодействаш с тях като източник на изобилие.

Изобилието е вътрешно състояние, то не е външно качество. А тази тема се преплита и с реализацията ти като личност. Тези, които имаха проблеми с професионалната сфера, за тях  идва урока с ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО.

Изпитвали ли сте неудовлетворение от работата си, прекалена умора, стрес, оставане без работа? – Чувството, че давате повече отколкото получавате е ясен знак, че е необходимо да намерите своя източник на вдъхновение. Също така е ясен знак, че не вървите по своя път на социалната ви реализация като личност. Тези, които знаят и са осъзнали своя талант през новия цикъл имат благословията на небето да действат и то с лекота. Най-важното е да бъдете себе си и да вървите по своя път. Ще го познаете, когато вратите сами се отварят пред вас.

Ако все още се лутате ви пожелавам скоро да намерите своето предназначение. 

В случай, че сте имали трудности с взаимоотношенията си с родители, деца, братя, сестри и близки, то тук урока е БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ. Да се научиш да обичаш безусловно е да спреш да контролираш, манипулираш, да приемаш, да признаваш или да цениш. Много хора живеят в егригорите на рода си и това разрушава живота им, защото знаете че семейните отпечатъци се отразяват на всички сфери на развитието на даден човек. Да обичаш безусловно е път, по който духовното израстване помага много. В родовата тема са заложени корените на страданието, болката, жертва-палач, самотата и други, и всъщност ние не живеем собствения си живот, а родовите програми. Това е много дълга тема и през февруари ще направя специален семинар за отработване и трансформиране на родовите програми.
Могат да се изредят още много уроци като здраве, приятелство и др., но истината е с какъв товар избираме да продължим напред. Да простим, да благодарим и да се освободим или да носим този багаж със себе си. Отново е въпрос на избор – твоят избор!

Пиша всичко това, за да си направите равносметка на всичко, което е било в живота ви и как сега се отнасяте към него. Приели ли сте тази опитност, признали ли сте я пред себе, простихте ли на себе си и на хората, които са ги предизвикали или тези събития предизвикват у вас емоции, живеете в обвинения, обида, срам и вина.

Наистина ли усвоихте уроците си?

На 28 януари 2017 година настъпва новия деветгодишен цикъл тези, които искат да го започнат на чисто и да планират и реализират желанията си за новата година и новия цикъл ви очаквам на 28 януари (събота) от 16:00 в студио „Ритъм спейс“, кв. Лозенец, ул. Котел 8
Цена 50 лв. Продължителност 2 часа

Моля заявете присъствието си предварително на info@ladymagazine.bg или на телефон +359887629282.

 

С обич,

Снежи 

 

 

Повече информация за Снежи Койчева може да намерите тук.

Все още няма коментари

Отговори

Твоят email няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.