Какво да очакваме ако се срещаме с мъж Везни

Мъжът Везни е романтик, любезен, приветлив и много социален. Когато се влюбите в представител на тази зодия, със сигурност сте на сигурно място. Той обича всичко, което да е споделено в една връзка – романтиката, съблазняването и страстта. Когато е отдаден на една връзка, той осъзнава отговорността си и прави всичко възможно за да направи жената до себе си щастлива. Всичко казано до тук е много хубаво, но мъжът Везни си има и своите недостатъци. Ето какво може да очаквате ако тях, ако сте в началото на любовен романс и партньорът ви е зодия Везни.

#1. Социален живот

Ако сте интровертна личност по природа, да излизате с представител на зодия Везни е повече от предизвикателство. Повечето от тях са екстроверти, които обожават социалния живот и не могат да понасят да бъдат самотни. Живота им е изпълнен с партита, пътувания, гости и тонове приятели. Телефоните им никога не спират да звънят и отговарят винаги, дори и по време на романтична вечеря.

#2. Мързеливост

Мъжът Везни е доста мързелив. Тях не ги интересува много колко разхвърляна е къщата, парите и хаоса. Те са прекалено мързеливи за да се ангажират с кариерата си, да разрешават финансови проблеми или да подобряват стандарта си на живот. Според тях да предприемаш каквито и да било усилия е чиста загуба на време. Що се касае до отношения с определена жена, мъжът Везни често поема инициативата и работи в посока здрава и стабилна връзка. Ако сте от прекалено амбициозните мадами, които се стремят към по-заможен начин на живот, то мъжът Везни най-вероятно не е подходящ за теб.

#3. Отстояване

Мъжът Везни рядко се предава пред жената до себе си. Те възприемат всеки отказ като предизвикателство. Ако твоят мъж Везна е влюбен в теб, има голяма вероятност вече да има точен план как да спечели любовта ти. Те са умни и търпеливи, но от части задушаващи, ето защо прекалено независимите жени обикновено избягват мъжете Везни.

#4. Лоялност

Дори Мъжът Везни да има много приятелки-жени, той винаги остава верен на жената, която е спечелила сърцето му. Обича да флиртува, но никога не си позволява да мами жената, която обича. Така, че дори да се заглежда по някое момиче от време на време не се паникьосвайте. Той повече от всичко е посветен на вашите отношения и не би си позволил да предаде доверието между вас.

#5. Прахосничество

Мъжът Везни е отчасти егоистичен. Той не обича да се напряга излишно за да изкарва повече пари, но обича да харчи за луксозни вещи за него. Не го е грижа чий пари харчи, важното е да задоволи желанията си. Ако сте излизали вече с Везна, то със сигурност сте забелязали това му качество.

#6. Честност

Те определено не могат да лъжат. Честността е едно от най-важните качества, които един мъж Везни притежава и цени в човека с който е. Той много лесно може да забележи кога го лъжете, ето защо ще е с обострено внимание първите няколко месеца докато си изгради доверие към вас. Веднъж да разбере, че го лъжете и с връзката ви е свършено…Освен това, вие лесно може да разберете ако той ви лъже. Просто наблюдавайте очите и езика на тялото му.

#7. Разбити обещания

Често пъти се случва да не спазват обещанията си. Може да ти обещае да отидете някъде през уикенда, но в последния момент да измисли нещо друго и пътуването ви да се провали. В една връзка не бива да разчитате прекалено много на него. Бъдете реалисти и не вярвайте на всичко, което казва. Със сигурност може да имате една успешна връзка ако не чувствителна, зависима и не се дразните от неговото задушаващо присъствие.

#8. Креативност

Понякога мъжът Везни забравя за постоянния си мързел. Понякога може да ви сготви вкусна вечеря, докато вие се излежавате във ваната, друг път може да прекара цял ден гледайки телевизия без да ви забелязва. Както и да е…има случаи в които креативността му надделява и може да избухне с вулкан от романтични предложения. Може да планира специална вечер, която да си подарите ли да ви изненада с романтична вечеря на терасата.

#9. По-нисък от тревата…

Дали е дар или недостатък, мъжът Везни е много скромен. Лесно е да бъде манипулиран и да го накарате да направи каквото искате. Това не означава, че са глупави…в никакъв случай!!! Те са скромни, смирени и покорни само с хората, които обичат! Ако манипулирате и не уважавате мъжът Везна до вас, той със сигурност няма да е още дълго с вас. Те обикновено са спокойни и събрани. Рядко се ядосват.

#10. Упоритост=Твърдоглавост

Да прекратиш отношенията си с мъж Везна винаги е дълъг и болезнен процес. Дори да осъзнава, че връзката ви няма бъдеще, той винаги ще се опита да направи и невъзможното да я спаси. Трудно е да се обесни точно това качество на мъжа Везни, но е факт. Може би защото мъжете Везни се ужасяват от самотата толкова много, че предпочитат да са в нездравословни отношения вместо да са сами.

Както може да видите, точно както другите представители на зодиака, Везните си имат своите положителни и отрицателни черти. Те винаги създават позитивно първо впечатление в жените, които срещат. Точно поради тази причина имат много жени приятелки. Ако сте готова да преглътнете негативите, може да дадете шанс на една връзка с мъж от зодия Везни. Ще се радвате на най-романтичния и очарователен съпруг!

Излизали ли сте някога с мъж Везни? Ще се радвам да споделите опита си като коментар под статията 🙂

 

 

 

 

 

 

източник: htpp://www.ladymagazine.today/

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply