Какви любовници са жените, според зодията им?

Най-добрата любовница ОВЕН

Жените Овни сами по себе си са много горещи и страстни‚ затова предпочитат партньори‚ които да ги разбират и да им се подчиняват. Може да ви се стори‚ че напълно са лишени от кокетство и са равнодушни към проявите на галантност. Всичко това е само защото от вас се очаква нещо повече. Съблазняването на жената Овен трябва да бъде напористо и бързо. Тя или ще ви се подчини веднага‚ или никога. Най-добрият начин да я съблазните е да извършите някакъв изключителен подвиг.

Тялото на жените Овен напомня топла‚ напрегната топка‚ косите им обикновено са тъмни‚ а кожата им е мургава‚ дори и ако в родословното си дърво нямат роднини от такава боя.

Най-добрата любовница ТЕЛЕЦ

Когато в главата на жена от този знак нахлуе някаква дълбока идея‚ тя дълго я обмисля. За да бъде всичко както трябва‚ тази дама трябва правилно да бъде “отглеждана” – да бъде хранена със “Сникърс” и месо‚ да бъде поена със сладки ликьори и колкото се може по-често да бъде галена нежно. Иначе жената Телец е нещастна и много страда‚ а когато всичко това й е доставено в изобилие‚ е щастлива и любвеобилна.

В паузите можете да й разказвате еротични анекдоти‚ да й четете нещо занимателно и дори да й пеете. Най-големи шансове за успех имат бизнесмените и военните.

Най-добрата любовница БЛИЗНАЦИ

С Близнаците е леко‚ весело и приятно‚ въпреки че понякога са прекалено рационални. Независимо че изглеждат лекомислени и непостоянни‚ Близнаците са много пресметливи. Нерядко довеждат партньора си до заблуда‚ че проявяват повишен интерес към него. При Близнаците този интерес може да означава просто израз на присъщата им любознателност‚ а не наличие на далечни планове за съвместно бъдеще. Най-голямо удоволствие Близнаците получават от съвместното гледане на еротични картинки‚ изучаването на нови сексуални пози и обсъждането на общи познати.

Най-добрата любовница РАК

Присъща на жените от този знак е природната “хватка” и тя е развита толкова силно‚ че няма никаква надежда за лесна раздяла. Те леко захващат мъжа в своите изящни “клещи”‚ а ако нещо не е направено така, както искат‚ го приклещват така‚ че го нараняват болезнено. Затова пък за добро поведение ще бъдете наградени със семеен уют и вкусни домашни ястия. Ако по душа сте поет‚ ще получите възможност всекидневно да се наслаждавате на изучаването на тайните на живота и смъртта‚ скрити в сивата нега на очите на вашата приятелка. Не бива да забравяте обаче‚ че жените Рак не жалят много-много поетите без достатъчно пари. Тях ги привлича повече солидността на партньора и способността му да създаде пълноценно семейство. Много са ревниви‚ понякога са коварни като истински вампири.

Най-добрата любовница ЛЪВ

Тъй като тук пазарлъците са неуместин‚ правото на достъп до тялото на тази жена ще трябва да доказвате по пълната програма. Избраникът на жената Лъв трябва да има мъжествена фигура‚ престижна кола и ярка репутация в обществото. Няма да минете и без серенади под балкона и сблъсък със съперника. Винаги безупречна и самоуверена‚ жената Лъв повече от всичко обича нещата да са ефектни и драматични като на кино. Партньорът й трябва да бъде главният обект на нейната гордост или поне на първо време.

Достойнството на жената Лъв се изразява в това‚ че тя рядко “пили” на представителите на силния пол и изобщо обикновено се стреми да не им дотяга за дреболии. Недостатъкът й е слабостта към всичко ярко и блестящо‚ от което често се възползват различни мошеници‚ предлагащи начини за сключване на успешен брак, или сексспортисти.

Най-добрата любовница ДЕВА

Любовта на Девите укрепва здравето и разширява кръгозора. Жените‚ родени под този знак‚ са много интересни личности. Те добре знаят правилата на игрите с мъжа и също така добре умеят грамотно да ги нарушават. Съкровените си желания пред Девата не бива да излагате с влюбени очи и завоалирани намеци‚ а в прав текст. След известни размишления ще ви бъде даден обоснован отговор‚ може би положителен‚ а може би нецензуриран. Не бива да се подвеждате по характерната за някои млади жени Дева непорочно-невинна външност‚ защото тя е лъжлива. Понякога те се притесняват от своята сексуална неопитност‚ затова пък зрелите дами са напълно лишени от комплекси. Те най-добре от всички владеят разнообразните техники в секса.

Най-добрата любовница ВЕЗНИ

Жените Везни искат да се харесват на всички. За тях сексът и флиртът са две различни неща. В избора си на постоянен партньор Везната е много придирчива и за вземане на съдбоносно решение трябва да изпитва силни чувства и да повярва‚ че до нея е Той‚ Единственият. В по-голямата си част представителките на този знак биха искали да видят до себе си мъж‚ който да ги поведе напред‚ при това не само тях самите‚ а и всички останали.

С жената Везни трябва да живеете красиво‚ комфортно‚ от време на време да й подарявате цветя и да й поднасяте кафе в леглото. Тя цени по-малко мъжествеността на своята половинка от комплиментите и изисканото ухажване.

Най-добрата любовница СКОРПИОН

Възвишеният скорпионски дух се бори с похотливостта на скорпионското тяло. Поради това жената Скорпион излъчва мощен сексуален импулс и същевременно е обкръжена с аура на строгост. Всичко в поведението й показва‚ че за да правите секс с нея‚ налице трябва да са сериозни отношения. Скорпиона се отличава с алчност и желание да направи всичко истински. Скорпионките обичат силните мъже. В еротичните игри са много страстни и не пренебрегват елементите на здравия садомазохизъм.

Жената‚ родена по този знак‚ трябва за умеете да любите дълго и много и в крайна сметка – скъпо‚ затова преценете силите и финансовите си възможности.

Най-добрата любовница СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец гледа не право в “целта”‚ а малко встрани. И ако в тази далечина не се забелязва нищо интересно‚ не очаквайте никакъв ентусиазъм при общуването си с нея. При жените от този знак успешно се съчетават навиците на горда дама с качествата на “спортистка и деятелка”. Аристократичното благородство естествено се вплита в простоватата грубост. За да завоювате такава амазонка‚ трябва да притежавате непрекъснат полет на духа и стремеж‚ насочен по-далеч от движението на тялото. Най-добре е да правите секс с нея по пясъка на кипърските плажове‚ в прекъсванията между докладите на научния симпозиум‚ в който тя участва‚ а също по време на риболов или лов.

Най-добрата любовница КОЗИРОГ

В ранната си младост жените Козирози са малко суховати. За да заживеят пълноценен живот‚ трябва да поотраснат и да добият опит. За женитба‚ водене на домакинство и възпитаване на деца, разбира се‚ работа върши и по-млада “Коза”‚ но от зрялата ще получите повече удоволствие като от жена. Дамите Козирози на средна възраст освен сексуална привлекателност имат и още едно уникално преимущество‚ особено ценено от впечатлителните мъже домошари – на нейното рамо винаги можете да се облегнете при различни житейски несгоди.

Неудовлетворената жена Козирог търпеливо крие своите желания‚ докато не срещне някой наистина подходящ. Тогава тя проявява настойчивост. Начините на съблазняване‚ приложени от нея‚ невинаги са изтънчени и изящни‚ затова пък са подкрепени материално и са добре пресметнати по време и място.

Най-добрата любовница ВОДОЛЕЙ

За да получите благоволението й‚ не е достатъчно да сте мъж по физиологични признаци. Първо трябва да станете неин приятел и съмишленик. Има и още едно условие – да бъдете самостоятелен и да се откроявате с индивидуални особености. Под знака на Водолея се раждат неособено чувствителни‚ но много интересни и непредсказуеми партньорки. Те са екстравагантни‚ свободолюбиви‚ не ревнуват за дреболии. Проявяват ненатрапчива склонност към феминизма и нетрадиционните форми на секса. Понякога са готови да правят секс пред очите на общите ви приятели. Редовно ще откривате за себе си нови елементи от неуловимия характер на жената Водолей.

Най-добрата любовница РИБИ

На жена‚ родена под този знак‚ можете да се отдадете докрай и да забравите за всичко на този свят. Това е много приятно‚ но провокира злоупотреби. Загубвайки чувство за мярка‚ може да се окажете сами.

Рибите имат изразителни очи‚ прозрачна кожа‚ податливо тяло. Тяхна специфична еротична зона са стъпалата.
Инициативата в живота и в секса жените Риби са склонни да оставят на партньора си. Това не е поради доброта или слабост‚ а по-скоро е своеобразна “рибешка” корист – да освободят себе си от грижите и тревогите‚ свързани с отговорностите на първата крачка. В замяна те ще ви гарантират бездънно море от съчувствие и съпреживяване‚ а и спокоен живот‚ като залог за щастие с Рибите.

източник: www.zajenata.bg

снимка: Google

No Comments Yet

Leave a Reply