Каква ще е енергията през новата 2014г.от астролога Хули Леонис

Определено това ще е една изпитателна година за всички нас. Това не означава лоша, затова искам да успокоя всички още в началото. Означава обаче, че всеки един от нас ще се изправи пред стари ситуации както в личен, така и в публичен план и ще трябва да ги реши по един нов начин, на базата на новия опит и познание, които е натрупал.

 

Съществени ще са както личностните, така и социалните промени през тази година. Редица процеси, които са започнали по-рано сега ще намерят своя естествен завършек. В социален план може да се очаква кулминация на промените и на напрежението в края на април и началото на май.  Сатурн постепенно ще се ориентира към излизане от знака на Скорпиона и ще даде край на силно трансформираща нужда, която той носи в себе си.

 

Идеята за социален успех ще се промени. Всеки ще трябва да разбере, че заставайки зад колективното няма как да се зашити личното му щастие и хората ще разберат, че всичко, което се отнася до тях, то децата им и до близките им, трябва да се защитава лично и с поемане на еднолична отговорност.

 

Социалният успех ще е едно предизвикателство, защото ще се разбере, че без дългосрочни цели пътят винаги ще е неясен и е задължително те да се определят и да не се променят постоянно. Тази нужда ще обхване всички както в личен, така и в социален план  към края на лятото и началото на есента.

 

Идеята за социалния успех ще бъде различна. Той няма да се постига така лесно,ако по отношение на него има някаква идея за несправедливост и за измама, то той ще бъде обречен на неуспех и на провал.

 

Като цяло животът ще изисква един по-висок морал във взаимоотношенията и нужда от коректност, дълготрайност и доверие .  Няма ли ги тези неща, то ситуацията ще боксува, докато не се намери колективно решение.

 

Това ще е и годината на задължителните уроци. Всеки един от нас ще се изправи пред ситуации, от които е бягал през последните години и ще тества себе си какво е научил и какво си мисли, че е научил.

 

Самата нова година ни носи една изненада и тя е свързана с новолунието в знака на Козирога, което ще се случи точно в първия ден на новата година. За него ще си говорим допълнително.

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/

снимка: yowallz.com

No Comments Yet

Leave a Reply