Каква си в леглото според кръвната ти група

Страстна, романтична, перверзна или пълна скука… За това каква си в леглото говорят не само зодията или характерът ти, но и кръвната ти група.

Оказва се, че кръвната група също има силно влияние върху сексуалния темперамент на хората. Така че, ако искаш да разбереш какво ви чака под завивките с новата ти тръпка или пък ти е интересно да направиш една справка за себе си, чети коя кръвна група какво означава…

Кръвна група О 
Във вените на тези хора кипи гореща кръв! Те са много темпераментни и… ненаситни в секса. Притежателите на кръвна група 0 преливат от сексуална енергия, обожават да експериментират в леглото и да се раздават на макс. Така че, ако твоята тръпка спада към тази категория, приготви се за бурни нощи.

Кръвна група А
Понякога имаш чувството, че във вените на тези хора не тече кръв. Те изглеждат хладни и са доста сдържани – особено в любовните си отношения. Често издигат стени, прикриват емоциите си и създават усещането, че са безразлични към другия. Имай повече търпение обаче. Всъщност те са много чувствителни и раними и това е тяхната защитна реакция. Те се нуждаят от време, за да се отпуснат – в секса също. В това отношение предпочитат да бъдат водени и да са поставяни в подчинена позиция. Не са особено креативни, но са чувствени и партньорите им почти винаги остават повече от удовлетворени. Особено, ако са успели да спечелят доверието и предразположението им!

leglo
news.globalintimatewear.com

Кръвна група Б 
Ако видиш хора с такава кръвна група в нормална среда, ще ги сметнеш за прекалено тихи, потайни и дори скучни. Но във вените им кипи буйна кръв и това ясно си проличава в леглото. Там те са страстни, темпераментни и много палави любовници. Със сигурност няма да ти е скучно с такъв човек!

Кръвна група АБ
Това е взривоопасна комбинация! Хората, в чиито вени тече кръв от групата АБ, са невероятно сексуални. Те са готови за еротични приключения винаги и по всяко време – истински секс машини. Притежателите на такава кръв са не просто темпераментни, те са перверзни. Иска им се да опитат от всичко забранено и понякога дори се страхуват, че ще шокират половинките си с еротичните си фантазии и желания.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:news.globalintimatewear.com

No Comments Yet

Leave a Reply