Искате да карате ски?

Добре дошли в Австралия!

Малко курортче дава лукс и уют на гостите си
 

Зимата не е толкова далече, колкото ни се струваше допреди няколко дни. Вече валя сняг в Смолян, така че любителите на ските сигурно потриват длани, планирайки къде ще се озоват след по-малко от три месеца, за да практикуват любимия си спорт.

На фона на икономическата криза, вероятно много от вас от рано са планирали зимната си почивка и посрещането на празниците. А по-заможните със сигурност са отправили поглед към чужбина.

Не е тайна, че в Австрия са едни от най-готините местенца за практикуване на зимни спортове. Има обаче и други дестинации, които могат да привлекат вниманието ви. Такъв е курортът „QT Falls Creek“ в Австралия, на 120 км южно от Олбъри.

QT

Той ви предлага луксозен хотел с 63 модерни стаи, които са обзаведени по последен стил, без да изглеждат претрупани. Думата, която ги описва, е „комфорт“, а техният интериор включва винтидж моменти, съчетани с модерни иновации и традиционна архитектура.

QT4

В хотела имате на разположение топъл басейн, в който да отпуснете след дългия ден по пистите. А в случай, че искате уединение или да купонясвате в тесен кръг, може да се възползвате от джакузито на балкона, което ви предлага прекрасна гледка към заснежените върхове.

QT1

QT Falls Creek е микс между ски-курорт и спа-курорт. В него ще съчетаете физическо натоварване и релакс. А красивата природа и липсата на прекалено много любопитни туристи е бонус към почивката ви, който наистина ще я направи пълноценна.

QT3

 

Страхотно е нали, заслужава си да планирате добре зимната си почивка 😉

 

 

източник: tialoto.bg

снимки:

No Comments Yet

Leave a Reply