Интервю с най-красивата жена на света…

Трябваше да взема интервю от една от най–красивите жени на света (по думите на моя шеф) и тъй като тя живееше в друг град, днес си бях останала вкъщи – интервюто щеше да се осъществи по телефона. Чудесно! Направих си чаша ментов чай, настаних се удобно на дивана в хола си, облечена с клин и тениска, щастлива, че не трябва да нося обичайните работни костюми, и взех мобилния, за да набера въпросната жена.

Разполагах с оскъдна информация за нея – знаех само, че е една от най–красивите жени на света… Главната тема на интервюто ми очевидно щеше да е женската красота.

Набрах номера й и зачаках.

– Здравейте! Очаквах да се обадите! – приветливо ме поздрави жената.

– Здравейте! Готови ли сте да започнем с интервюто? – делово подхванах аз.

– Да, разбира се.

– Какво мислите за ботокса, който толкова нашумя напоследък? Вие имате ли инжектиран ботокс? – започнах остро аз.

– Не точно ботокс – започна красавицата – всеки ден си инжектирам голяма доза вдъхновение за живот. И съм много доволна от резултата – кожата ми наистина се изглажда, а чертите на лицето ми стават някак по–младежки.

Позачудих се на странния отговор, но реших, че това е нейният начин да избяга от признанието, че често си инжектира ботулиновия токсин. Да, за да избегнат подобно самопризнание, хората започват да бръщолевят какви ли не щуротии.

– Наистина ли жената трябва да носи високи обувки, за да изглежда секси? – продължих аз със следващия си въпрос.

– Високите токчета безспорно са секси, но излъчването на сексапил няма нищо общо с червените ви високи обувки – сексапилът у една жена много повече зависи от това дали жената върви по пътя на сърцето си, по пътя на мечтите си – онзи път, който я изпълва цяла със страст. Не с какви обувки е жената има значение, а дали стъпва уверено по друмите на желания от нея живот. Дори ми се струва, че по–сексапилна от босата жена няма – жената, която смело стъпва по асфалта, по морския пясък, по зелената хладна трева, готова да усеща с кожата си земята.

След втория отговор осъзнах, че нямаше да е лесно интервю – очевидно интервюираната смяташе да ми отговоря абстрактно и с недомлъвки. Определено звучеше като странна птица.

Мислите ли, че яркото червило е добър афродизиак за мъжете?

– Съвсем не знам, може би трябва да попитате мъжете. Най–силните афродизиаци, които аз съм давала на мъжете в живота си, са думите, които излизат от устата ми, без значение дали тази уста ще е с червило, гланц или без нищо. Може би с ярко червило мога да накарам един мъж да ме пожелае днес. Но с думи зная как да накарам един мъж да иска още от мен всеки ден. И ще си призная, че често сутрин забравям да си сложа дори и най–обикновен подхранващ балсам, но никога не забравям да сложа ярка усмивка на устните си.

– На какво мнение сте за пилинга на тяло – вреден или полезен за кожата е?

– Пилингът за тяло действа благотворно, единствено ако се използва правилно – влизате под душа, нанасяте ексфолианта и когато започнете внимателно да търкате кожата си (движението е винаги отдолу нагоре,) отмивате от себе си не само ненужната вече кожа, но и обидата, гнева, вината, недоволството. Да премахнеш не само мъртвия слой на кожата, но и мъртвите пластове в душата си – само тогава кожата ти започва да сияе и става румена. А когато излезете от банята и започнете да нанасяте хидратиращия си лосион за тяло, не забравяйте да нахраните порите на кожата си и с всички онези съставки, за които е гладна душата ви – с всички онези неща, които ви карат да се чувствате щастливи, всички неща, които ви карат да преливате от щастие. Ако не е щастлива, една жена няма как да е истински красива. Любовта и щастието даряват жената с тайнството на магнетичната красота.

– Как поддържате фигурата си? Какво представлява хранителният ви режим? Спазвате ли диети?

– На строга постоянна диета съм – абсолютно съм изключила злословието и неувереността в себе си. Ям много пресни плодове и зеленчуци, но задължително храня и душата си с вкусни изживявания. Храня се само в приятна компания (на приятели, на семейството си или в собствената си компания). Спортната ми програма е доста натоварена – включва много игри с децата, много правене на любов, много разходки из интересни места, много смях, боулинг с приятели в събота вечер…

– Кой е любимият ви аромат, имате ли любим парфюм? Мислите ли, че парфюмът е важен за една жена?

– Обичам аромата на мускус. Понякога си слагам парфюм, – замислено отговори жената – но знаете ли кой е най–запомнящият се аромат, който може да остави една жена след себе си? Ако, когато си тръгне от една стая, след нейното присъствие се усеща дъх на нежност и любов, ако след нея има повече усмивки на лицата, които е срещнала в деня си, ако долавяш присъствието й в своите фантазии дълго след като жената си е тръгнала – ето това е запазената марка парфюм на истински красивата жена.

– Какъв грим носите? – продължавах с предварително записаните въпроси аз, независимо от абстрактните отговори на най красивата жена.

– Обичам да слагам на очите си черен молив.

Най–накрая един нормален отговор! Но в същия момент тя продължи:

– Но не черният молив е важен за моята красота. Това, което ме прави истински красива, е начинът по който гледам на света и на хората около мен. Ако в очите ми не блести дързък пламък, ако не гледам с огнена любов на света, ако очите ми не отразяват една красива душа, то няма грим, който да замаскира грозотата и сивотата ми.

– Може би бляскави бижута? – плахо попитах аз, но вече знаех, че едва ли и в бижутата ще открия тайната на красотата й…

– О, обожавам диаманти! – въодушевено отвърна тя. – Защото толкова добре подхождат на блясъка в очите ми!

Благодаря за това интервю – казах отработено аз. – Само искам да ви помоля да изпратите ваша снимка на имейла ми, за да мога да я приложа към интервюто ни.

– Разбира се. Веднага изпращам една снимка. Беше ми много приятно.

Най–красивата жена затвори телефона и само след минута на екрана на лаптопа ми се появи ново съобщение. Нетърпелива да видя как изглежда една от най–красивите жени на света, кликнах върху приложения файл. Само след миг снимката се появи пред мен и аз зяпнах от изненада.

От екрана ме гледаше една жена, облечена в черен клин и жълта тениска, с вързана на небрежна опашка коса, без никакъв грим. От екрана ме гледаше собственият ми образ.

Защото най-красивата жена живее във всяка една от нас.

 

 

 

 

източник: Интернет

снимка:latinovela.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply