Златна прелест от Guerlain

Вдъхновяващата прелест на пясъчните плажове и божественото слънчево сияние се пренасят върху кожата ни, благодарение на лятната козметична колекция на луксозната марка Guerlain.

 


Традиционната за Guerlain лятна колекция, през този сезон се нарича ‘Terra Ora’, а всички козметични изкушения са подчинени на разкошната земна палитра с акцент към златното сияние на слънцето!

От брандът отново залагат на руския топмодел Наталия Водянова, която е рекламно лице на линията. Като повелителка на светлината, красавицата позира гримирана с продуктите на марката, облечена в бяла рокля, допълнена от масивни златни гривни.
Guerlain_Terra_Ora_summer_2013_makeup_collection1
Може би най-впечатляващ продукт от серията е компактната пудра, поставена в изискана дървена кутия с огледало. Съставът прави кожата като кадифе, бронзирайки нежно в два златисти нюанса, които придават уникално сияние независимо от цвета на тена ви.
Guerlain_Terra_Ora_summer_2013_makeup_collection4
Линията включва още перли за допълнително сияние, хидратиращ BB крем с UV защита, руж, четка за професионалното му нанасяне, течни сенки за очи с бляскави частици, романтични нюанси на червила за устни, очна линия за изпепеляващ поглед.

източник:www.emodno.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply