Зеленото кафе стимулира изгарянето на излишните килограми

Екстрактът от зелени зърна кафе е благоприятен за всеки, който иска да стопи някой килограм или даже повече от това – да постигне значително изменение на теглото си. Зеленото кафе действително представлява неизпечени (сурови) зърна кафе, богати на т.нар. хлорогенна киселина , която притежава супер антиоксидантни свойства. Екстрактът от зелено кафе има доста добър ефект в контрола над теглото благодарение точно на перфектната комбинация от хлорогенна киселина и кофеин , възпрепятстваща отлагането на излишните мазнини .

Основният приоритет на екстракта от зелено кафе е в това, че паралелно с приема му, не се налагат промени в режима на хранене, твърдят учени от университета в Пенсилвания. Те провеждат серия от проучвания върху ефективността от приема на екстракт от зелено кафе, като в едно от тях участват 16 доброволци, които за период от близо 22 седмици трябвало всеки ден да приемат таблетки зелено кафе. Съвместно с това, през тези месеци участниците не се придържали към ограничителен режим, нито извършвали активна физическа дейност. Накрая се оказало, че всеки един от участниците се разделил със значителна част от излишните килограми .

Ала съчетан с леко ограничен хранителен режим и с умерен спорт, ефектът от приема на екстракт от зелено кафе може да бъде доста положителен! Тъкмо хлорогенната киселина е съставката, на която зелените зърна дължат страхотния си ефект. Тя е перфектно средство за горене на мазнините, намалявайки отделянето на глюкоза в кръвта след хранене . По този начин, организмът едновременно гори мазнини и се снабдява с необходимото количество енергия. Освен това хлорогенната киселина, потиска апетита, допринасяйки за по-пълното чувство за ситост след хранене, и подобрява мастния метаболизъм в черния дроб .

Мощната антиоксидантна активност на хлорогенната киселина контролира кръвното налягане и кръвната захар. Екстрактът е подходящ най – вече за хора с диабет или в преддиабетно състояние. Екстрактът от зелено кафе е стандартизиран до 50% хлорогенни киселини за максимална ефективност при поддържането на нормални нива на глюкозата! Екстрактът от зелено кафе представлява натурален продукт за редукция на излишните килограми. Той стимулира изгарянето на излишните мазнини, повишава тонуса и енергията и понижава нивата на кръвната захар. Продуктът е натурален антиоксидант, възпрепятстващ процесите на стареене . Притежава 100% растителен произход и съдържа доста повече активни вещества, в сравнение с който и да било друг сорт кафе.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: dietnutritionadvisor.com

No Comments Yet

Leave a Reply