“Звездните“ тайни за красота

Звездите на червения килим винаги са толкова ослепителни и зашеметяващи, че красотата им изглежда почти недостъпна за простосмъртните. Но се оказва, че някои от “тайните“ , които прилагат в разкрасяването не са никак сложни. Нещо повече – напълно приложими са в домашни условия. Откраднете тези бързи и лесни трикове директно от “звездния“ небосклон!

Ослепителната Миранда Кер постига блясък около очите чрез балсам за устни…Забележете, че трябва да използвате натурален продукт, а не блясък за устни, защото той ще запуши порите и освен това е твърде лепкав.

MirandaKerr
Pinterest

Актрисата Денис Ричардс използва авокадо вместо балсам за коса. Този трик ще бъде още по-ефикасен, ако смесите пюрето от авокадо с една супена лъжица зехтин, съветват експертите. Когато го слагате в косата обаче не слагайте върху скалпа, за да не стане косата твърде мазна в корените.

Denis
longhairstyleshowto.com

Колежката на Денис, Сандра Бълок се придържа към максимата, че най-голямата грешка , която една жена с много тъмен цвят коса може да направи, е да се опита да се боядиса в много светло русо. Най-доброто, което може да направите е като Сандра да имате три нюанса на естествения си цвят. Ако заложите на драстична промяна от черно към светло русо рискувате да изглеждате по-стара.

Sandra
southerngirlk.tumblr.com

Според риалити звездата Ким Кардашиян една супена лъжица захар помага на кожата ви да сияе. И това е самата истина. Ким прибавя кристална захар към душ гела си, за да постигне ексфолиращ ефект. Впрочем добър резултат се постига и със ситно стрита морска сол, но все пак внимавайте да не раздразните кожата.

Kim
Pinterest

Дженифър Анистън напоследък сияе не само заради годежа си с Джъстин Теру, но и защото нанася възелин под очите си всяка нощ, за да предотврати появата на бръчки и фини линии. Тя използва по 1/4 чаена лъжичка под всяко око. И винаги извива миглите си, като тайната е правилното слагане на спиралата… Това отваря погледа и няма нужда от много грим.

Jenifer
Pinterest

Ема Стоун наскоро сподели в интервю, че поради факта, че е много алергична избягва употребата на много козметични продукти върху кожата си, а се доверява на натурално масло от гроздови семки.

Ema
imgfave.com

Красивата Кейт Мидълтън, която покори сърцето не само на принц Уилям, но и на целия свят, използва пчелна отрова за да поддържа кожата на лицето си в перфектна форма. Кейт си слага специална маска, която съдържа 1% от веществото. Когато бъде нанесена върху кожата реакцията е като при ухапване от пчела: кръвообращението рязко се подобрява, произвежда се повече колаген и се повишава еластичността.

Kate
puhia.com

Шоколадовото изкушение Холи Бери се бори  целулита не в козметичните салони, а в домашни условия. Неин верен помощник в тази мисия е кафето или по-точно неговата утайка. Когато вземате душ с бавни кръгообразни движения втрийте съдържанието на цедката от кафе машината там, където е необходимо.

hally
Pinterest

Прекрасната Джулия Робъртс твърди, че зехтинът и помага да има здрави нокти и хубава кожа на ръцете. Актрисата маже обилно ръцете си вечер и спи с ръкавици, а на сутринта ефекта е поразителен. Отмиването на остатъка става само с вода.

Julia
Pinterest

Мили дами това, че не сте звезди от Холивуд не значи, че не може да изглеждате като тях. Колкото и перфектни да ви се виждат те, експертите по красота твърдят, че блясъкът им не е толкова трудно постижим, стига да сте наясно кои са правилните продукти.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:  Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply