Запазете младежкия вид с помощта на облеклото

Някои жени понякога са готови на всичко за да изглеждат по-млади и красиви. Няма нищо лошо, даже е похвално една дама да се грижи за себе си, да следи модните тенденции и от нея да лъха свежест и красота. Стига разбира се нещата да не излезнат извън контрол и вместо да се постигне желания ефект да изглежда пошло и на моменти вулгарно.

Подготвили сме ви няколко полезни съвета с помоща на които ще изглеждате свежи и безгрижни като на 20 😉

1.Не си копувайте няколко размера по-големи или по-малки дрехи. В първия случай рискувате да изглеждате като торба, дрехите ви ще висят, а от там и формите на тялото ще се изгубят между купищата плат. Прекалено тесните дрехи от своя страна ще подчертаят фигурата, но ще покажат и нежеланите натрупвания, които сме сигурни че всяка дама би желала да прикрие. Ето защо си копувайте винаги точен размер дрехи, изучете формите си и акцентирайте на силните страни от вашата фигура.

Yangerstyle1
stylishashley.blogspot.com

2. Когато носите вталени панталони заложете на изчистените дънки, така коремът ви изглежда по-плосък, а вие по-висока и по-стройна.

yangerstyle2
bumpinghanger.com

3. Ако ръцете ви са отпуснати, не носете разголени потници и блузи без ръкав. Спокойно може да заложите на такива с ръкав тип ‘прилеп’ с дължина до средата на ръкава. Така ще подчертаете китката и ще изглеждате по-елегантни.

yangerstyle4
25.media.tumblr.com

4. Заложете на раменете си. Носете блузи с паданало рамо, или без рамена, широки деколтета или тип лодка също са актуални.

yangerstyle3
lolobu.com

5. Винаги си копувайте точен размер сутиен. Не си позволявайте прекалено голям или прекалено малък, изберете подходящият за вас номер така едновременно ще стяга и повдига гърдите без да прищипва там, където не трябва.

yangerstyle6
news.globalintimatewear.com

6.Носете щампи, но не прекалявайте за да не изглеждате инфантилно.

yangerstyle5
styledavenue.com

7. Заложете на големи аксесоари, които да приковават погледа и да разсейват аудиторията от местата, които не искате да се забелязват.

yangerstyle7
imgend.com

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply