Жените и обувките

Страстта на жените към обувките е всеизвестна. Няма такова нещо като прекалено много, те винаги са недостатъчно. Жените винаги сме в търсена на съвършената обувка. Със сигурност всяка една от вас има в гардероба си поне 5 чифта обувки, които са купени за определен повод, уникални и обути само веднъж. Да вдигнат ръка тези, които се познаха ;). Това са обувките, на които се наслаждаваме само на гледката пред огледалото. трудно е за обяснение защо дори купуваме такива обувки- може би заради моментно състояние, да задоволим каприз или просто ей така.

Ненужни, но красиви. Красиви, но ненужни… и така до безкрай. във времето в което живеем красотата не е самодостатъчна, тя трябва да оправдае с полезност съществуването си. Истината е, че всяка жена трупа обувки от различни подбуди. Изборът на обувки, качеството и видът им съответстват на това как и защо  дадена жена си търси мъж.

Прагматичната и консервативна жена е намерила своя тип и модел обувка. Обикновено това е офис обувката на нисък ток, позволяваща разходки на малки разстояния, но подходяща и за официални случаи. Разбира се, черна. В краен случай кафява. За лукс и разнообразие може да се добави и някоя катарама. Такава жена си намира все същите улегнали и консервативни мъже и никога няма нищо да промени.

shoes
Pinterest

Модерната жена следи всички модни тенденции и изпада в потрес, когато види обувките си в аутлета. Тя е секси мацката, която носи винаги високи обувки. дори на излет в планината. тя е очарователно глуповата и не знае много столици, но затова пък знае имена. С нея няма да останете незабелязани и всички приятели ще ви завиждат. Искрено и от сърце. Пазете се обаче от меркантилността и. Тя смята по-бързо и от елка коефициента на финансова полезност на всеки кандидат – партньор. Тя ще изхвърли и обувките и вас от живота си ако не сте достатъчно в крак с модата и не успявате да задоволите страстта и. Тези жени са разглезени и повърхностни. Имат толкова обувки, че не си ги спомнят, и вас не си спомнят затова не си губете времето.

Спортната жена е много актуална. Тя не пази диети, защото изгаря всичко във фитнеса, но се храни здравословно. Тя винаги ще предпочете комфорта и удобството пред красотата. Не я водете на бал, освен ако не искате всички да се насладят на “официалните“ и дънки и кецове.

Прагматична до безобразие, антиромантична до припадък-с нея ще отбележите точки само ако сте естествен и неподправен.Не търсете нищо мистериозно, но съяо така и лицемерно. Ако търсите партньор, приятел и равен, това е тя.

Инфантилната жена носи ски обувки, катарамки и финтифлюшки. Всичко в нея напомня за безпомощно и уязвимо дете. Тя се нуждае от непрекъсната грижа и внимание. Мила и добр, ще бъде радост за окото с розовите си пантофки и на улицата и на бала.

Колекционерката експериментаторка – трупат твърде много обувки в търсене на перфектната. Така е и с мъжете. Този тип жени са в непрестанно търсене на мистър съвършен.Мечтаят за мъж, който да ги удовлетворява емоционално, интелектуално и физически.

Същото търсят и при обувките – хубава, качествена и удобна. Онези удобните са или бабешки модели или са шити с дебели и нелицеприятни шевове. Онези красивите, са изпитание за всяка жена. Женските погледи, които гледат как върви такава жена са изпълнени със злоба и съчувствие. А мъжките с обожание. Качествените са такива, са такива защото са се доказали във времето и незаменими.

Е дами познахте ли се? Колко от вас са намерили съвършените?

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: classy-in-the-city.tumblr.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply