До какво доведе новата колаборация между Karl Lagerfeld + Zalando?

Появи се нова модна линия на хоризонта. Колаборацията между световния моден гуру Карл Лагерфелд и немския ритейл гигант Заландо започна с лимитирана спортна дамска колекция за сезон Пролет/Лято 2015.

Модна, женствена, подчертаваща идеално нежните женски форми. Колекцията се ограничава до няколко модела като за начало, но може би Лагерфелд тества пазара показвайки спортните си вдъхновения по един необикновен начин.

karl-sport-eddition-3

Базирани в Берлин, Заландо са гигант в света на онлайн модата. Бяхме свидетели на множество колаборации на Лагерфелд през годините, самият той стартира спортния бранд, така че не е голяма изненада желанието му да си сътрудничи със Заландо в това му предизвикателство.

Гигантите в ритайла срещат известните в модата и някак чудото се случва. Този път известна модна верига и едно величие в модната индустрия. Най-хубавата част, че всичко се върти само около спорта, което дава секси предимство на дамите, които се доверят на марката. Със сигурност ще привлекат вниманието в спортната зала или с ракета в рака отивайки на поредния си тенис мач.

Karl-sport-eddition-2

Може и да ни е трудно да си представим Лагерфелд в образа на спортен дизайнер, но той винаги е бил непредвидим, така че от него можем да очакваме и неочакваното. Партньорството със Заландо му се отрази много добре и това си личи от прекрасните модели, които е сътворил специално за тяхната аудитория.

Karl-sport-eddition-1

 “Karl Lagerfeld Sports City” включва къси панталонки, рокли, блузони, ризи и чанти. Всички модели са създадени от дишащи неопренови материи, перфорирана кожа, памук и креп. Дизайнера е на мнение, че няма да има жена, която да не се чувства супер секси без значение дали играе йога или тича в парка.

източник: ladymagazine.bg

снимки: www.cosmopolitan.co.id

No Comments Yet

Leave a Reply